INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC PORTO - LIVERPOOL, 22:00

FC PORTO - LIVERPOOL // Jurgen Klopp se teme de returul cu Porto: „Jucătorii mei nu sunt naivi”

Jurgen Klopp // FOTO: Reuters
Jurgen Klopp // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 16:02

Liverpool a învins-o în tur pe FC Porto, scor 2-0, dar tehnicianul Jurgen Klopp îi îndeamnă pe jucătorii săi la pragmatism înaintea returului din această seară, care va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport și TV Telekom Sport, de la ora 22:00. 

Click AICI pentru live + statistici

„Nu am venit ca la petrecere, suntem aici pentru a ne califica în runda următoare. Trebuie să luptăm în continuare, lupta nu e încă terminată. Am jucat foarte bine în meciul tur, iar intenția e s-o facem din nou la retur. Va trebui să jucăm la capacitate maximă.

Porto și-a câștigat toate jocurile disputate pe teren propriu în Champions League, e o echipă foarte bună. Jucătorii mei nu sunt naivi, nu vor subestima adversarul”, a declarat Jurgen Klopp, la una dintre conferințele de presă premergătoare meciului. 

5-0a fost scorul cu care Liverpool a câştigat la ultima vizită la Porto în Ligă, în „optimile” sezonului trecut18 goluri a reuşit Marega în actuala stagiune pentru "dragoni". Doar Soares, cu 19, îl depăşeşte pe malian

Vezo și: PORTO -LIVERPOOL // De cine își leagă lusitanii ultimele speranțe la retur: „Dă forță și energie echipei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează