INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - PLZEN, AZI, 20:30, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

FCSB - Plzen » Unul dintre fotbaliștii care a dus vicecampioana României în UCL are un mare regret: "Vin suporteri, dar nu ultrași"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iulie 2017 10:21

Fost atacant al Stelei, Vali Badea a vorbit despre actuala galerie a celor de la FCSB. Se bucură că la meciul cu Plzen se anunță în jur de 40.000 de oameni, însă recunoaște că aceștia nu pot înlocui peluzele. 

Ultrașii roș-albaștrilor au abandonat formația lui Gigi Becali în momentul în care a pierdut sigla, iar mai apoi și-a schimbat numele. 

"La Steaua lipsește galeria. Asta e clar, chiar dacă vin oameni, una este galeria, care cântă tot meciul și alta sunt suporterii care vin pentru că iubesc echipa.

Acum sunt momente în timpul meciului în care nu se aude nimic. E bine că a mai început să se strângă galeria aia, dar mai are până a ajunge la un nivel foarte înalt", a zis Vali Badea la TV Digi Sport. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
458679717614506
Serban Ionescu  •  25 Iulie 2017, 15:47

Cum zice Piersic: daca nu te duce elicopterul.....................!! Cu inteligenta asta , poti paste vaca pe izlaz!!

valentinn10
valentinn10  •  25 Iulie 2017, 15:38

Asta e adevarata galerie, noi, tot stadionul nu peluzistii profitori de pe urma carora curgeau amenzile mai rau ca pe trafic...FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, HAI STELUTA, CURAJ VITEZISTI,4-1...destul...

jalabert
jalabert  •  25 Iulie 2017, 15:36
Postat de jalabert pe 25 Iulie 2017, 15:33

calitate nu inseamna huligani decat in mintea unor prosti ca tine. steaua lui gigi a piwrdut ce au pierdut occidentalii de multa vreme prin sanctiuni drastice la adresa huliganilor. csa regal club s-a ales cu o gloata d

...gloata de infractori care o sa aduca multe sanctiuni nimic mai mult. a trecut vremea golaanilor pe stadioanele anului 2017 dar unii nu pot evolua si dau declaratii traznite ca acest pseudo fotbalist.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează