INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

FCSB - Sporting 1-5 // Speranță și entuziasm » Cum a fost atmosfera făcută de fanii steliști în play-off-ul Champions League

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2017 23:47

FCSB a pierdut meciul cu Sporting, 1-5, din play-off-ul Champions Legue. Echipa roș-albastră va juca în grupele Europa League.

Meciul cu Sporting n-a însemnat un show scenografic, ci o seară în care oamenii s-au unit pentru a susține doar cu glasul și inima încercarea roș-albaștrilor de a pătrunde în grupele Champions League.

Arena Națională a polarizat din nou aseară energiile roș-albastre pentru visul Champions League. Lumea a început să are aleile către gigantul de beton cu ore bune înaintea startului meciului, foamea de o nouă calificare în lumea bună a fotbalului continental a împins fanii devreme către teren, iar peste 50.000 de oameni au transformat ovalul într-o oală sub presiune când mai era jumătate de ceas până la primul fluier al lui Cakir. 

Fantoma lui "Doar Dinamo București"

N-a fost chiar o galerie unită cât un stadion, doar cinci-șase steaguri au fluturat la peluză, au lipsit scenografiile spectaculoase, numai câteva mici bannere au colorat marginile stadionului, dar ce a aprins Arena a fost speranța și entuziasmul pentru o seară pe care fotbalul românesc o gustă tot mai rar. Evident, n-au lipsit nici contrele cu rivalii din Ștefan cel Mare, în aer a plutit parcă non-stop fantoma acelui "Doar Dinamo București" afișat miraculos în urmă cu un an la tribuna a doua în timpul partidei cu City, iar suporterii lui Sporting au intrat și ei în circul contrelor carpatine. 

Ping-pong cu torțe

Când și-au făcut apariția în tribune, au început să strige "Dinamo, Dinamo", răspunsul a fost pe măsură, cu un cor de fluierături. Mai târziu, în primele minute ale jocului, s-a lăsat chiar cu un ping-pong cu torțe, "război" pornit de lusitani și continuat de români, spre disperarea stewarzilor, care au potolit cu greu furia de moment iscată în vârful stadionului. 

Golul din start al lui Doumbia nu a liniștit deloc atmosfera, căci tobele au continuat să răsune tot mai tare, iar scandările "Steaua, Steaua" au energizat gleznele băieților lui Dică. Și egalarea rapidă a lui Junior Morais a aruncat în aer zeci de mii de brațe, convinse că nu e nimic pierdut în drumul spre Ligă. Au început să curgă și razele laser de intimidare pentru adversari, cu repetate îndemnuri de a înceta tirul virtual, sub pericolul opririi întâlnirii.
Jesus, ce explozie!

Pe margine, Dică s-a înființat din start în "vinclul" spațiului tehnic, forțând parcă golurile la "păianjen" pentru ai săi, iar Jesus a trecut dincolo de barierele cu vopsea albă. Un vulcan nestăpânit încă dinainte să înceapă meciul, apoi, pe parcurs, cu infiltrări pe bandă rulantă pe gazon, spre disperarea arbitrului de rezervă. Enervat la culme de o șarjă a lui Alibec, portughezul n-a mai răbdat și aproape că a pornit-o spre centrul terenului pentru a se răfui cu neatenții Coates și Coentrao!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
fc.a
fc.a  •  24 August 2017, 10:11

scuze, mi s-a terminat cerneala. continuarea articolului la anul. Justin Gafiuc

hanmocar
hanmocar  •  24 August 2017, 09:30

Spuneti voi , baietii cu oarece scoala de la gsp, cind 50 000 de oameni scandeaza " BUCURESTI , STEAUA BUCURESTI " ! , CARE ESTE NIVELUL DE INCREDERE AL POPORULUI ROMAN IN FAIMOASA JUSTITIE ROMANA ?

gazistu
gazistu  •  24 August 2017, 01:56

A-TI VRUT DINAMO? .... N-A LUATI DINAMO! (stiti voi ce zic!) (cu Gaz Metan nu aveati probleme in playoff, v-o traso Dinamo, acasa!! Asa patesti cand te crezi prea bun, si iei peste picior echipe precum: Rosemborg, Ludogorets, Patrizan, Sporting... Liga1, cu 14 echipe = campionat de amatori!! BURLEANU a stricat tot fotbalul... din campionat cu 18-20 de echipe (ca in vest), a facut o cacealma cu 14 echipe, precum campionate ca-n Rep Moldova, Cehia, Belgia, Cipru... cu play-off - play-out! de ce nu face minicampionat de 10-12 echipe ca in Feroe si Macedonia!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează