INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FERENCVAROS - DINAMO KIEV

„Bătălia legendelor” » Rebrov uită de o rivalitate de un deceniu: „Am mare respect pentru Mircea Lucescu”

Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev
Mircea Lucescu, antrenor Dinamo Kiev

Articol de - Publicat miercuri, 28 octombrie 2020 13:43 / Actualizat miercuri, 28 octombrie 2020 14:27

Serghei Rebrov, antrenorul lui Ferencvaros, care s-a luptat nouă ani ca jucător, antrenor secund și principal cu Mircea Lucescu, vorbește de „un tehnician de top, foarte inteligent, o legendă în România”.

Astăzi, Ferencvaros și Dinamo Kiev încep lupta pentru locul 3 al grupei G de Champions (primele două poziții par destinate de la început puterilor Barcelona și Juventus), care dă dreptul continuării traseului continental din acest sezon în fazele finale ale Europa League.

Față în față, Mircea Lucescu și Serghei Rebrov, care s-au luptat un deceniu în Ucraina. În perioada când „Il Luce" era la Șahtior (2004-2016), Rebrov a fost jucător (2005-2008), antrenor secund (2010-2014) și principal (2014-2017) la Dinamo Kiev.

Rebrov: „Am mare respect pentru Mircea Lucescu”

Și totuși, Rebrov a vorbit foarte frumos despre Lucescu, contestat de alte nume faimoase ale clubului kievean. „Am mare respect pentru Mircea Lucescu. Un antrenor de top, o legendă în România. Cred că toți au observat ce a adus el la Dinamo. Mai multă disciplină, o înțelegere mai bună a jocului”, a declarat Rebrov la conferința de presă.

Rebrov spune că „eu nu îmi pregătesc echipa pentru o confruntare cu Lucescu, ci pentru un meci cu Dinamo”, dar încheie referindu-se tot la Lucescu: „Trebuie să fim gata pentru orice situație pe teren, pentru că întâlnim un antrenor foarte inteligent”.

Cotidianul maghiar Nemzeti Sport anunță în ediția de astăzi „Bătălia legendelor”. Cu pozele lui Rebrov și Lucescu.

„Bătălia legendelor” » Rebrov uită de o rivalitate de un deceniu: „Am mare respect pentru Mircea Lucescu”

VIDEO. Declarația incredibilă făcută de Răzvan Lucescu despre Mircea Lucescu: „Tata simțea că se duce! Stând acasă se pierdea ca om”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Ce este Super Liga Europei, competiția la care a aderat Barcelona și care vrea să înlocuiască Liga Campionilor! 18 granzi în joc

Extremele Barcelonei lui Bartomeu. De la cele 13 trofee și venituri de un miliard la scandalul rețelelor sociale

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează