INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA

Planul secret pregătit de UEFA pentru finala Ligii Campionilor din 29 mai

UEFA dorește ca finala Ligii Campionilor de la Istanbul să se joace cu specatatori!
UEFA dorește ca finala Ligii Campionilor de la Istanbul să se joace cu specatatori!

Articol de - Publicat sambata, 27 martie 2021 13:15 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 14:14

Cele opt echipe rămase în cursă pentru câștigarea Ligii Campionilor au fost anunțate deja că vor avea fani dacă ajung să joace cu trofeul pe masă. Biletele smart vor fi la purtător pe telefoanele mobile, se vor împărți egal între finaliste și vor fi netransmisibile.

UEFA va lua luna viitoare decizia finală în privința deschiderii tribunelor la meciurile de la Euro și insistă ca dintre cele 12 orașe gazdă să rămână doar cele care vor permite accesul suporterilor. Forul continental are însă planuri mari și, mai devreme, cu finala Champions League. "Daily Mail" a aflat că la meciul de pe 29 mai, de pe Ataturk Olympic Stadium, vor putea asista cel puțin 9.000 de suporteri, biletele urmând a fi împărțite egal de echipele calificate și distribuite "la purtător" pe telefoanele mobile. Toate cele 8 cluburi ajunse în "sferturi" au fost informate despre intenția celor de la UEFA, dar verdictul final (inclusiv locurile totale disponibile) va fi dat doar de guvernul turc.

Varianta superoptimistă, 30-50% din capacitate la finala Champions League

Pentru a limita riscul răspândirii COVID-19, tichetele nu vor fi transmisibile o dată ce au fost deja achiziționate online. UEFA se gândește chiar la varianta super optimistă, în care tribunele pot fi ocupate între 30 și 50 la sută din capacitatea maximă a arenei, 75.415 de locuri. Ataturk Olympic Stadium trebuia să organizeze ultimul act în 2020, însă, în condițiile în care turcii au refuzat să se joace cu porțile închise, s-a ajuns la mutarea Final 8 la Lisabona, unde Bayern a ieșit campioană.

Ungaria U21 - România U21 » Selecționata lui Mutu are nevoie de victorie pentru a putea spera la sferturi

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Nicolae Stanciu, victima unui atac rasist? UEFA a pornit o anchetă

Reghecampf a semnat cu noua echipă și a confirmat mutarea pentru GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ticlazau
ticlazau  •  27 Martie 2021, 14:57

Dacă planul este secret de unde știți?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează