INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OLIMPIJA - TRENCIN 3-4

Fotbal SF la Ljubljana » Trencin, aproape de a fi egalată după ce a condus cu patru goluri în minutul 32: ”Le-am spus jucătorilor să se relaxeze”

Primul gol marcat de Trencin. Patru sloveni se reped la Lawrence, dar niciunul nu-l blochează. 0-1!
Primul gol marcat de Trencin. Patru sloveni se reped la Lawrence, dar niciunul nu-l blochează. 0-1!

Articol de - Publicat vineri, 15 iulie 2016 00:00

Slovacii conduceau cu 4-0 după 32 de minute. Apoi, slovenii au marcat trei goluri la rând. "La pauză, le-am spus jucătorilor să se relaxeze", a mărturisit antrenorul lui Trencin. Era 4-2.

Într-o vreme în care aranjamentele pentru mafia pariurilor și meciurile suspectate de blat sunt tot mai multe în fotbal, încă un exemplu de joc straniu.

Trencin, depășită de Steaua sezonul trecut în același tur 2 preliminar al Ligii (2-0 și 2-3), a câștigat la limită o partidă nebună la Ljubljana. În care s-au marcat șapte goluri, șase doar în prima repriză.

Fără 5 oameni de bază, dar cu Wobay (ex-Craiova) titular, Olimpija a început catastrofal, oferindu-le adversarilor spații incredibile în apărare. 0-2, după șase minute. 0-4, după 32 de minute! Fanii sloveni îi cereau demisia antrenorului italian: " Vanoli, vai a casa!". Du-te acasă!

Apoi, totul s-a schimbat. Radical. Aceeași echipă gazdă, prăbușită o jumătate de oră, și-a revenit brusc. Fără ca Vanoli să facă vreo înlocuire. Până la pauză, Olimpija a înscris de două ori. 2-4.

În vestiar, ciudat, tehnicianul oaspeților, Martin Sevela, le-a spus propriilor jucători:

- Relaxați-vă! Nu vă gândiți la rezultat!

Și Sevela nu a ascuns, reproducând speech-ul său la sfârșitul partidei. Când scorul nu mai era 2-4, ci 3-4. Același Sevela a declarat după meci: "Dacă mi-ar fi zis cineva înaintea jocului că vom câștiga cu 4-3, aș fi acceptat imediat. Olimpija e foarte puternică".

LIGA CAMPIONILOR
Turul 2 preliminar, prima manșă

  • Rosenborg (Nor) - Norrkoping (Sue)    3-1
  • Jalghiris (Lit) - Astana (Kaz)    0-0
  • Ludogoreț (Bul) - Mladost (Mun)    2-0
  • Partizani (Alb) - Ferencvaros (Ung)    1-1
  • Crusaders (IrN) - FC Copenhaga (Dan)    0-3
  • Olimpija (Slo) - Trencin (Svk)    3-4
  • Dundalk (Irl) - Hafnarfjordur (Isl)    1-1
    Returul se joacă pe 19/20 iulie.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează