INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  COREGRAFIE

FOTO Cea mai șocantă coregrafie din Europa » Fanii Legiei au afișat o imagine spectaculoasă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 03 august 2017 15:59

Fanii Legiei s-au remarcat din nou miercuri, printr-o coregrafie impresionantă la returul cu Astana din al treilea tur preliminar al Ligii, 1-0. În tur, Astana a câștigat cu 3-1.

În peluza arenei din Varșovia au afișat un puzzle imens, în timp ce jucătorii țineau la centrul terenului un moment de reculegere, în memoria victimelor din 1944 ale "Warsaw Uprising", cea mai mare operațiune de rezistență europeană contra Germaniei din Al II-lea Război Mondial.

"Nemții au omorât 160.000 de oameni, mii dintrei ei erau copii", este mesajul ultrașilor polonezi, însoțit de o imagine șocantă, cu un soldat nazist punându-i pistolul la tâmplă unui puști cu fața plină de sânge.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
lukasoil17
lukasoil17  •  03 August 2017, 18:47

baietii astia au cojones!!

gizeh
gizeh  •  03 August 2017, 17:53

... istoria nu se șterge cu buretele

sooos1ck
sooos1ck  •  03 August 2017, 16:18

Ce amenda isi iau de la UEFA!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează