INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA VARŞOVIA - STEAUA, MARŢI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Chiricheş trage de el » Stoperul Stelei dă totul ca să joace împotriva Legiei

Articol de - Publicat marti, 27 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 22:04

Vlad Chiricheş s-a antrenat normal aseară, iar Laurenţiu Reghecampf va decide astăzi dacă îl va titulariza în partida cu Legia Varşovia.

Steaua este aproape de cea de-a şaptea calificare în grupele Champions League. După 1-1 la Bucureşti, "roş-albaştrii" trebuie să obţină orice rezultat pozitiv în Polonia, nu şi 0-0.

Reghecampf nu poate conta pe Pintilii şi ar putea să fie nevoit să joace din nou fără Chiricheş, accidentat. Chiar dacă s-a pregătit alături de colegi la antrenamentul oficial, încă există un semn de întrebare în privinţa prezenţei sale la partida de mîine.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
torque1981
torque1981  •  27 August 2013, 10:37

Bravo chiri - rupe-te tata de tot ca te trimit aia de la totenham inapoi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează