INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GRUPA H / VALENCIA - JUVENTUS 0-2

FOTO ”Rușinea fotbalului. Dumnezeu nu doarme" » L-a tras de păr pe Murillo?! Ronaldo urlă disperat: "N-am făcut nimic!"

Cristiano Ronaldo
(foto: Guliver/Getty Images)
Cristiano Ronaldo (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2018 09:30

Lacrimi la debutul lui Cristiano în Champions League cu Juventus. Primul cartonaș roșu din Ligă pentru CR7.

Ar fi trebuit să fie o sărbătoare. Era debutul lui Ronaldo în Champions League cu Juventus și portughezul visa la alt festival de goluri la întoarcerea în Spania. A ieșit în lacrimi, mult mai devreme decât se aștepta, după o fază încă neclară. Dar care nu l-a împiedicat pe arbitrul german Felix Brych să-l elimine, la sfatul asistentului de poartă, deși Cristiano a negat continuu acuzația "centralului".

42244858 580978615672441 4510516547646652416 n

Nimeni nu l-a putut liniști

În minutul 29, urmărind acțiunea lui Bernardeschi care se derula pe aripa stângă, numărul 7 bianconero a vrut să pătrundă în careu, încercând să se poziționeze pentru centrare. Murillo a făcut zid în calea lui. Lusitanul l-a împins cu mâinile și l-a lovit cu genunchiul stâng, iar stoperul advers s-a aruncat în iarbă. De nervi, considerând că fundașul Valenciei simulează, Ronaldo a urlat la el să se ridice. Mai mult. În direct, a părut că-l lovește peste cap.

Brych n-a văzut ce s-a întâmplat și l-a întrebat pe adițional. Acesta i-a zis: "L-a tras de păr să-l ridice". Ceea ce nici la reluare n-a fost foarte limpede. Cu mărturia asistentului, arbitrul l-a eliminat pe Cristiano, care a izbucnit în lacrimi. Le spunea tuturor, în italiană: "N-am făcut nimic! N-am făcut nimic!". Coechipierii n-au reușit să-l calmeze. Nici Marcelino, antrenorul gazdelor. Video Assistant Referee nu există în cupele europene, așa că nu-l mai putea ajuta nimeni. S-a oprit la intrarea în tunel, plângând în hohote. Era prima sa eliminare în 154 de meciuri de Ligă.

"Era foarte trist, iar noi eram triști pentru el"

Sora lui, Katia Aveiro, a reacționat vehement pe Instragram: "Rușinea fotbalului, se va face dreptate. Vor să-mi distrugă fratele, dar Dumnezeu nu doarme niciodată. Veți plăti scump aceste lacrimi". Și un mesaj de încurajare pentru Cristiano: "Vor să te rănească. Nu vor reuși".

Francezul Matuidi, campionul mondial al juventinilor, i-a luat apărarea: "O decizie de neînțeles. Era foarte trist la sfârșit, în vestiar, și noi eram triști pentru el". Iar antrenorul Allegri a pus UEFA la zid: "VAR ar fi putut ajuta arbitrul să ia cea mai bună decizie".

Ratează Manchester?

În mod normal, Comisia de Disciplină dictează minimum două etape suspendare la roșu direct. Ceea ce ar însemna că Ronaldo va rata și primul meci cu Man. United. Ar fi fost revenirea pe "Old Trafford". Locul unde a prins aripi în fotbalul mondial. 

"Arbitrul a fost foarte sever, prea sever. Sper ca la Comisia de Disciplină să se lămurească privind imaginile. Ronaldo nu merita acest lucru"
Blaise Matuidi, mijlocaș Juventus

"Să rămâi în 10 într-un meci de Ligă după o asemenea fază e dezamăgitor. Am fost puși în pericol și îl vom pierde pe Cristiano din această pauză"
Massimiliano Allegri, antrenor Juventus

11 cartonașe roșiia primit Cristiano Ronaldo în 16 ani de carieră

14 aniau trecut de la prima eliminare a lui Ronaldo: în 2004, la 2-0 cu Aston Villa, în Premier

Eliminările lui Ronaldo

  • 4 la Man. United
  • 6 la Real Madrid
  • 1 la Juventus
  • 4 în Premier League
  • 5 în LaLiga
  • 1 în Liga Campionilor
  • 1 în Supercupa Spaniei

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (28)
10154976492293690
Szasz Andrei  •  21 Septembrie 2018, 19:31

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lionforever
lionforever  •  20 Septembrie 2018, 21:44
Postat de Lucian Dumitrescu pe 20 Septembrie 2018, 17:52

Uitate mai bine la faza se vede clar cum il loveste cu piciorul stang

Păi si eu ce am zis ?

rocky2
rocky2  •  20 Septembrie 2018, 18:24

Vai sarcu' pui de cuc, a cazut din varf de nuc! N-ati obosit sa-l tot plangeti pe sarmanul multimilionar ca a fost ostracizat de vulturii de arbitri? Mai terminati cu batutul apei in piua ca sunteti plictisitori deja!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează