INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BEȘIKTAȘ - BENFICA 3-3

FOTO și VIDEO Un nou meci-spectacol în Liga Campionilor! Condusă cu trei goluri la pauză, a revenit incredibil! » Bijuteria reușită de Quaresma + trei bare care n-au putut opri golul

Foto: Reuters +8   FOTO
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 21:38

Beșiktaș și Benfica au terminat la egalitate, scor 3-3, meciul disputat în această seară la Istanbul, după ce portughezii au condus cu 3-0 la pauză.

Guedes a deschis scorul pentru oaspeți, în minutul 10, iar Semedo a mărit avantajul lusitanilor cu un șut imparabil de la aproximativ 20 de metri. Benfica a mai punctat o dată înainte de pauză, prin Fejsa, după ce la aceeași fază jucătorii antrenați de Rui Vitoria au trimis mingea în bară de trei ori.

Vezi AICI toate golurile!

Turcii au reușit o revenire de zile mari după pauză, când Tosun, Quaresma și Aboubakar au restabilit egalitatea pe tabelă. La ultimul gol al lui Beșiktaș, Quaresma a centrat în careu cu o "rabona", iar Aboubakar a scăpat de marcaj și a trimis mingea în poartă cu un șut pe jos, din interiorul careului mic. 

Echipele de start: 

Beșiktaș: Fabri - Gonul, Marcelo, Tosici, Beck - Arslan, Hutchinson - Quaresma, Oyakup, Adriano - Aboubakar

Benfica: Ederson - Semedo, Luisao, Nilsson-Lindelof, Eliseu - Pizzi, Fejsa - Salvio, Guedes, Cervi - Mitroglou

Benfica se află pe locul al doilea în grupa B și are cu un punct mai mult decât Beșiktaș, care ocupă poziția a treia. Din aceeași grupă mai fac parte Napoli și Dinamo Kiev.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  24 Noiembrie 2016, 08:10

AM AUZIT CA CEI DE LA RDS-RCSD(DIGI!!!)VOR TRANSMITE SI EI MECIURI DE FOTBAL DIM EUROPA LIGUE DIN ANUL 2099 SI DIN CCE DIN ANUL 3000!!!!ASA CA LE URAM ACUM DE SARBATORI ...""FALIMENT ÜRGENT""""!!!!!!!!!

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  24 Noiembrie 2016, 03:06

Vai de capul lor, unico_biancorossi! Iar şi iar, "incredibil"! Dacă iese cuvîntul ăsta din fondul lexical, un rînd nu mai pot scrie prostovanii ăştia de la jesepe. Cum să fie incredibilă revenirea otomanilor, dacă chiar s-a petrecut??!! Taaare proşti mai sunteți...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2016, 23:04

fotbal, nu gsp.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează