INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - TRENCIN 2-3

FOTO » Steaua - Trencin 2-3 » Calficare ruşinoasă! Steaua merge în turul III al UCL, deşi a pierdut pe teren propriu

FOTO: Cristi Preda +27   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 iulie 2015 23:30

Steaua s-a calificat în turul III al preliminariilor din UEFA Champions League deşi a pierdut returul cu Trencin, scor 2-3. Campioana României s-a impus în tur, în Slovacia, scor 2-0. 

În turul III, Steaua va juca împotriva sîrbilor de la Partizan Belgrad. Roș-albaștrii vor evolua pe Național Arena în prima manșă, fără spectatori, pe 28/29 iulie, în timp ce returul va avea loc la Belgrad, pe 4/5 august. 

Citește și: Lucky Steaua! După Ludogoreț, campioana României a mai scăpat de un adversar tare în drumul spre grupele Ligii » Cum arată urnele probabile din play-off

Prima repriză cu Trencin a fost un de coşmar pentru roş-albaştri. Slovacii au început perfect, iar după 20 de minute scorul era 2-0, iar jocul elevilor lui Mirel Rădoi nu se lega.

În minutul 13, Wesley a profitat de o nesincronizare a apărării Stelei şi a marcat cu un şut din şase metri.

Golul de 1-0 le-a dat slovacilor, care au continuat să pună presiune pe jucătorii Stelei. Şapte minute mai tîrziu, Bero a egalat scorul la general, profitînd de nesincronizările fundaşilor roş-albaştrii.

Steliştii au început să joace mai bine, iar în finalul părţii secunde Tade a avut cea mai mare ocazie. Rîpă a şutat de la 12 metri, Tade a deviat, iar Ramon a scos mingea de pe linia porţii.

Revenire în repriza secundă

Ca şi în meciul din tur, Steaua a ieşit mai determinată de la cabine şi a jucat perfect în a doua repriză.

Elevii lui Rădoi au pus presiune pe slovaci, iar Muniru şi Tade au marcat golurile salvatoare.

În minutul 56, Sulley Muniru a adus-o pe Steaua în avantaj la general, după ce a marcat cu o execuţie fantastică de la 20 de metri, din voleu.

Două minute mai tîrziu, Tade a marcat golul egalizator. Hamroun a obţinut un penalty, iar atacantul francez a transformat cu emoţii.

FINAL DE INFARCT

În ultimele 30 de minute elevii lui Mirel Rădoi s-au mulţumit cu menţinerea rezultatului care le asigura calificarea în runda următoare.

Finalul a fost unul incendiar. În minutul 80, slovacii au trecut în avantaj, după ce Wesley a marcat cu o lovitură de cap din şase metri. În minutul 90 Trencin a avut o ocazie imensă, însă Cojocaru a fost decisiv pentru Steaua.

                                            Steaua - Trencin 2-3 
                        (Muniru 56', Tade 58'/Wesley 13' 83', Bero 20')
                                        Cartonaş roşu:
Rundici 74'

 Vezi aici meciul liveTEXT

Steaua: Cojocaru - Papp, Varela(Rîpă 34'), Toşca, Guilherme - Muniru, Breeveld - Ad. Popa, N. Stanciu(Hamroun 18'), Chipciu - Tade(Tahar 81')
Antrenor: Mirel Rădoi
Rezerve: Fl. Niţă, Al. Tudorie, I. Neagu, Mihalcea

Trencin: Semrinec - Cogley(Rabiu 72'), Ramon, Rundici, Madu - Lobotka(Klescik 86'), Koolwijk, Bero - Jairo, Wesley, Van Kessel(Guba 63')
Rezerve: Vozar, Skovajsa, Ibrajim, Opatovsky, Holubek 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (785)
gizeh
gizeh  •  23 Iulie 2015, 21:29

...mai bine o calificare "rușinoasa"decât insolvenți și interziși în cupele europene.

bianconerri
bianconerri  •  23 Iulie 2015, 18:20
Postat de John Milne pe 22 Iulie 2015, 23:33

Foxy , Bianconeri , Lali , Otto , Conasu , Balaur , Ortega , Zeke ......... va doresc numai "bucurie si prosperitate" in viata aia *** care o aveti .

Si tie sa-ti deraieze trenul ala in care te laudai ca esti. Esti cel mai Lali de pe aici.

1666497473578573
Felician Manea  •  23 Iulie 2015, 07:55

A fost penalti??? Gsp a fost??

Vezi toate comentariile (785)
Comentează