INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MAN. CITY - REAL MADRID, AZI, 21:45, DOLCE 1, PROTV

Fragil BBC » Benzema, Bale și Ronaldo sunt incerți pentru meciul cu City. Titular sub semnul întrebării și la adversari

Cei trei magi blancos. BBC, într-un moment de euforie după gol // FOTO Reuters
Cei trei magi blancos. BBC, într-un moment de euforie după gol // FOTO Reuters

Articol de - Publicat marti, 26 aprilie 2016 00:00

Benzema, Bale și Cristiano au pierdut 31 de meciuri în acest sezon din cauza accidentărilor. Și acum sunt incerți.

Când sunt toți trei pe gazon, regii Madridului impresionează. Au jucat împreună 1.142 de minute în acest sezon, împărțind 48 de goluri. Un gol la fiecare 24 de minute, a observat Sport.

Dar Benzema, Bale și Cristiano au stat mai mult în afara terenului în 2015-2016. Francezul a pierdut 13 meciuri din cauza a 5 leziuni. Galezul a avut 4 accidentări, ratând 17 partide. Portughezul a fost unicul care a rezistat. A adunat 44 de jocuri în toate competițiile. A lipsit doar în ultimul, la 3-2 cu Rayo în deplasare.

Azi, BBC e incert. Nu unul, nu doi, toți trei. Benzema are o contuzie la genunchi după confruntarea din "Vallecas", Bale a acuzat o suprasolicitare la mușchiul solear, iar Ronaldo s-a ales cu o microruptură la coapsă. Zidane speră totuși să aibă tridentul complet la Manchester.

Lipsește Yaya?

O absență importantă pentru Man. City în fața Realului. Ivorianul Yaya Toure, pilonul liniei mediane a "cetățenilor", are o accidentare la adductori ce l-a împiedicat să evolueze sîmbătă, la 4-0 cu Stoke City. Și care, aproape sigur, îl va ține în afara lotului și astăzi. "Yaya nu s-a recuperat după leziunea musculară", a confirmat managerul Pellegrini.

94de zile a fost Benzema accidentat în 2015-2016; Bale, șapte mai puțin; Cristiano a lipsit numai 4 zile

city real

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează