INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - REAL MADRID 2-1 (ÎN TUR 2-1)

Gabriel Jesus i-a terorizat pe stoperii Realului » Eroul lui Manchester City, elogiat de Guardiola

Gabriel Jesus a fost eroul lui Manchester City în dubla confruntare cu Real Madrid, 1-2 în ambele manșe. Două goluri, un assist, o eliminare provocată și un joc excelent. Guardiola îi datorează această calificare în ”sferturi”. +29   FOTO
Gabriel Jesus a fost eroul lui Manchester City în dubla confruntare cu Real Madrid, 1-2 în ambele manșe. Două goluri, un assist, o eliminare provocată și un joc excelent. Guardiola îi datorează această calificare în ”sferturi”.

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 11:59 / Actualizat sambata, 08 august 2020 11:59

Gabriel Jesus a fost eroul lui Manchester City în dubla confruntare cu Real Madrid, 1-2 în ambele manșe. Două goluri, un assist, o eliminare provocată și un joc excelent. Guardiola îi datorează această calificare în ”sferturi”.

Guardiola a felicitat un jucător pentru calificare. "Trebuie să remarc tot ce a făcut Gabriel Jesus în această dublă confruntare cu Madridul. A fost decisiv în ambele manșe", a afirmat managerul lui City. Și are sută la sută dreptate. Brazilianul a fost cel care i-a terorizat pe fundașii centrali ai Realului.

În tur, pe "Santiago Bernabeu", nu l-a lăsat să respire pe Sergio Ramos. A înscris golul de 1-1 de lângă căpitanul blanco și tot el l-a forțat să-l faulteze din spate. A provocat eliminarea lui Ramos, suspendat vineri.

În retur, pe "Etihad", presingul lui l-a sufocat pe Varane. A stat foarte aproape de francez, i-a "furat" mingea, pasându-i lui Sterling în fața porții la 1-0. Apoi, a fost din nou foarte atent și a profitat de pasa prea scurtă înapoi a aceluiași Varane. O deviere subtilă pe lângă Courtois pentru 2-1.

Două goluri, un assist, o eliminare provocată și un joc excelent. City îi datorează această calificare în "sferturi".

Champions League e mereu dificilă. Nu înseamnă că dacă am eliminat Madridul suntem favoriți. Uitați-vă doar la echipele care au rămas! E impresionant să treci de Real, dar Atlético e eliminat-o pe Liverpool, cea mai bună formație din lume
Pep Guardiola, manager Man. City

23 de goluriși 14 assisturi are Gabriel Jesus în 52 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile la Man. City

56 de milioane de euroeste cota atacantului brazilian în vârstă de 23 de ani, potrivit transfermarkt.de

Ce pariezi pe Ligă? Alege-ți favoriții în "Bătălia cotelor". Tipsterii Culea și Bâra se contrazic pe 3 meciuri de UCL » E 2-0 după prima zi

Citește mai multe știri din Liga Campionilor:

Messi le dă insomnii italienilor: „Cum să-l marcăm? Am încercat și pe PlayStation când jucam la Milan!”

Două penalty-uri contestate în Juventus - Lyon!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
saramago
saramago  •  08 August 2020, 12:38

Real Madrid 2020 sau creșterea și descreșterea VAR(ane)-ului ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează