INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PREZENTARE

GALERIE FOTO » S-a lansat mingea oficială pentru finala Champions League 2013!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 13:02

Adidas a prezentat astăzi mingea oficială pentru finala UEFA Champions League 2013, care va avea loc pe 25 mai, pe Stadionul Wembley din Londra.

Finale Wembley celebrează finalele Ligii Campionilor care s-au desfăşurat pe Stadionul Wembley, numit şi Casa Fotbalului, în ultimii 50 de ani. Wembley a văzut, pe parcursul acestor ani, unele dintre cele mai mari echipe din istorie luptînd pentru trofeu: AC Milan în `63, Manchester United în `78, Ajax în `71, Liverpool în `78 şi Barcelona in `92 şi, din nou, în 2011.

Noua minge a fost creata astfel încît să asigure aderenţa optimă la punctul de impact şi oferă o suprafaţă unitară şi, ca atare, un zbor precis al balonului.  Adidas are o istorie bogată în dezvoltarea mingilor pentru competiţii importante, fiind furnizorul oficial UEFA şi FIFA încă din 1970.

adidas Finale Wembley este mingea oficiala pentru UEFA Champions League şi va fi folosită pe teren începînd cu 12 februarie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează