INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIKTORIA PLZEN - FCSB, MIERCURI, 2 AUGUST, 21:15, TVR 1, GSP.RO

GALERIE FOTO + VIDEO Corespondență din Plzen » FCSB mizează pe o galerie numeroasă în Cehia. Probleme întâmpinate de suporterii români

FOTO: Alex Nicodim +8   FOTO
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 01 august 2017 12:48

Tradiția meciurilor în care FCSB e încurajată de o masă numeroasă de suporteri în deplasările europene va continua și la Plzen, un oraș ce pare că respiră românește zilele acestea.

UPDATE 21:00 /// Până la urmă, suporterii FCSB din țară au trimis 300 de bilete românilor din Cehia. Tichetele pot fi procurate de la case începând cu ora 14:00.

****

Lucru remarcat la cei doi români care astăzi dădeau târcoale caselor stadionului "Doosan", în încercarea de a-și procura bilete pentru meciul Viktoriei cu FCSB de miercuri.

Aceștia locuiesc în Plzen și încearcă de câteva zile să facă rost de bilete, fiind însă trimiși dintr-o parte în alta fără a primi prea multe explicații. Mai mult, conducerea celor de la FCSB a anunțat că a trimis 100 de bilete în Cehia, însă cei de la casele de bilete din Plzen nu știu nimic de existența acestora. 

Cei doi fani români au luat legătura atât cu conducerea echipei, cât și cu un lider al galeriei, urmând să fie prezenți și la hotelul unde cea mai titrată echipă din România își va face apariția azi. Astfel, cel mai probabil, ei vor reuși să fie pe stadion la ora meciului. 

Echipa lui Nicolae Dică va beneficia de un aport considerabil al fanilor roș-albaștri, Plzen fiind recunoscut ca un oras în care trăiesc foarte mulți români. Mulți dintre ei și-au anunțat prezența la meciul-eveniment de miercuri. 

"Stau din 2012 în Plzen. La un moment dat, mergeam pe stradă și din 100 în 100 de metri auzeam oameni vorbind românește", ne-a declarat unul dintre fanii FCSB-ului. 

La Plzen va fi prezent și un important contingent de fani din Praga, din capitala Cehiei urmând să vină la meci 30-40 de susținători ai roș-albaștrilor. 

91 km
e distanța dintre Plzen și Praga

În total, FCSB va fi susținută de 250-300 de români care promit o atmosferă care să împingă echipa spre calificarea în play-off-ul Ligii.  

 

Suntem LIVE din Plzen de la Doosan Arena

Posted by Gazeta Sporturilor on 1 August 2017

Citește și: Corespondență GSP din Plzen » FCSB atacă play-off-ul în "Piteștiul" cu berea mai ieftină decât apa plată

Corespondență GSP din Plzen » Avertisment pentru FCSB: "Viktoria va trage de timp mai rău ca la București"

  • Viktoria Plzen - FCSB se joacă miercuri, 2 august, de la ora 21:15. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR 1. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 2-2. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1011152385585380
Popa Marcel  •  02 August 2017, 09:06

Greseala de tipar, articolul gresit:))))

1011152385585380
Popa Marcel  •  02 August 2017, 09:05

Pai si CSA Steaua pe unde este?

bakunin
bakunin  •  01 August 2017, 18:19
Postat de brandremist pe 01 August 2017, 15:03

Care tradiție? Când au jucat cu Sparta Praga au fost încurajați de trei inși + o femeie. :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează