INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GENK - SALZBURG 1-4

GENK - SALZBURG 1-4 // Ianis Hagi, martor la încă un gol al minunii norvegiene Erling Håland: cifre uluitoare în Ligă

Articol de - Publicat joi, 28 noiembrie 2019 12:23

Atacantul norvegian de 19 ani a mai doborât un record în Ligă. Este primul ce înscrie opt goluri în primele cinci meciuri în competiţie, depăşindu-i pe Diego Costa şi Harry Kane. 

În timp ce Ianis Hagi abia a prins ieri ultimele 10 minute la Genk, după schimbarea antrenorului, un alt tânăr continuă să şocheze Liga cu performanţele sale uluitoare. 

Mijlocaşul român era în teren când Erling Håland a închis tabela (4-1) pentru o victorie care o menţine în cărţile calificării pe Salzburg. Deşi n-a intrat decât în minutul 62, atacantul norvegian de 19 ani a reuşit să înscrie în al cincilea meci consecutiv de Ligă, stabilind un nou record. Este primul cu opt goluri în primele cinci evoluţii, depăşindu-i pe Diego Costa şi Harry Kane! 

Vor 90 de milioane de euro pe el! 

Håland marcase şi mai devreme miercuri, dar arbitrul a sancţionat faultul colegului Hee-Chan Hwang, comis chiar în apropierea lui Erling, şi i-a anulat reuşita. 

„Se pare că nu sunt chiar de neoprit, VAR-ul a putut să o facă. Cred că, pur și simplu, Chan se opune ca eu să mai dau gol”, a glumit puştiul de 1,91 m. 

Doar Robert Lewandowski îl întrece pe norvegian în acest sezon de Ligă. Şi polonezul a punctat în toate partidele jucate în grupă pentru Bayern, având 10 goluri în cinci întâlniri. 

Håland e cotat în prezent la 30 de milioane de euro de transfermarkt.de, însă campioana Austriei solicită o sumă imensă, de trei ori mai mare, pentru a-l vinde! 

O elimină pe Liverpool? 

Puştiul mai visează la o performanţă. Dacă trupa lui Jesse Marsch o bate acasă în ultima etapă pe Liverpool (1-1 cu Napoli pe Anfield), campioana Europei e out din grupe şi Salzburg merge în primăvară în premieră!

27 de golurişi 7 assisturi în 19 meciuri în toate competiţiile are Erling Håland pentru Salzburg în acest sezon

Vezi și: 

Florin Răducioiu, declarații tăioase despre Ianis Hagi: „Nu merită să fie titular. Are disciplină, problema e la calitate”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
vishnu
vishnu  •  29 Noiembrie 2019, 21:48

Martorul de pe banca si figurantul din teren.

cneius
cneius  •  28 Noiembrie 2019, 18:22

Posibil ca Liverpool sa iasa, sint sigur ca se concentreaza pe campionat !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează