INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FARUL

Gică Popescu l-a făcut praf pe directorul unei echipe de tradiție: „Ce calitate are el? Nu e în măsură să îmi ceară mie explicații”

Gică Popescu
Gică Popescu

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 21:49 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 22:01

Gică Popescu a avut un mesaj dur pentru Daniel Stanciu, directorul executiv de la FC Argeș. 

După Sheriff - Farul 3-0 în preliminariile Champions League, Stanciu i-a cerut explicații lui Popescu, fâcând referire la discursul dur al lui Gică după Elveția - România 2-2, în preliminariile EURO 2024.

„Să zică Gică Popescu acum, cum a ieșit după meciul cu Elveția, să fie la fel de critic, să îmi explice și mie. Acum e momentul cu Farul. Care e realitatea? Nimeni nu vrea să schimbe ceva! Cei implicați nu vor să schimbe. Toată lumea își dorește rezultate de azi pe mâine”, a declarat Stanciu, la Digi Sport.

Gică Popescu, prima reacție după rușinea cu Sheriff: „Inexplicabil! Am stat cu Hagi până la 3 dimineața”
FARUL
Gică Popescu, prima reacție după rușinea cu Sheriff: „Inexplicabil! Am stat cu Hagi până la 3 dimineața”

Gică Popescu: „Ce calitate are Daniel Stanciu?”

„Ce calitate are Daniel Stanciu? Nu e în măsură să îmi ceară explicații de ce s-a întâmplat la Farul. Dacă nici noi nu mai putem să ne dăm cu părerea... 

Am spus tot ce s-a întâmplat ieri, așa cum am făcut și după meciul naționalei. Aunci mi-am cerut scuze a doua zi pentru exprimare, am văzut că s-a bătut monedă pe asta. Dacă noi am continua să jucăm la fel de prost, înseamnă că suntem pe un drum greșit”, a declarat Gică Popescu, conform sursei menționate.

Ce a declarat Gică Popescu după Elveția - România 2-2

După ce România a fost domninată copios de Elveția și a egalat în prelungiri, Gică Popescu a avut un discurs furibund la adresa selecționerului Edi Iordănescu.

Trebuia să îți dea 7 Elveția. Băi băiatule, la echipa națională nu e grup. Aici sunt rezultate. Ce vorbești tu de grup, de drumul cel bun: Doamne ferește! Să ne lase cu grup, familie, rezultatele contează. 

Doamne ferește să fie ăsta drumul cel bun. El nu știe ce e aia echipa națională. Astea sunt cele mai proaste meciuri din istoria noastră (0-0 cu Kosovo și 2-2 cu Elveția). Suntem pe un drum total greșit. 

Trebuie să iasă imediat de pe drumul ăsta echipa națională. Nu e meritul nostru pentru rezultat, a fost prostia Elveției.

- Gică Popescu, la Prima TV

Citește și:

Mihai Stoica nu renunță la Ghencea » Planul pus la cale: „Să vedem dacă își permit”
FCSB - Dinamo
Mihai Stoica nu renunță la Ghencea » Planul pus la cale: „Să vedem dacă își permit”
Cea mai puternică voce în online dintre suporterii FCSB reacționează: „Echipa nu are nevoie decât de un gazon, Ghencea era pentru voi. Becali nu e important, CSA a vrut să vă oprească pe voi cu orice preț!”
FCSB - DINAMO
Cea mai puternică voce în online dintre suporterii FCSB reacționează: „Echipa nu are nevoie decât de un gazon, Ghencea era pentru voi. Becali nu e important, CSA a vrut să vă oprească pe voi cu orice preț!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (49)
tororosso
tororosso  •  20 Iulie 2023, 14:21

Popescu , un infatuat libidinos care își permite a lua peste picior mai pe toți care nu îi cântă în strună . Dar cum la noi mai toți foști penali și în majoritate încă sub ocrotirea altor penali , au drept de expunere în media și a contrazice în zeflemea .

DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  20 Iulie 2023, 12:24

Mereu i-am laudat pe Hagi si G Popescu. Trebuie insa....." sa separam apele". TREBUIE ca Gica Popescu, in loc sa raspunda unora, sa ne explice de ce rezultatele antrenorului G Hagi, in Europa,...sint.., constant,...catastrofale. Nu mai merge cu " explicatii si raspunsuri ..de complezenta". Nu poti sa te comporti...in halul asta cu Tiraspol, sa fii dominat...180 de minute, sa nu fii capabil sa te apropii de poarta adversa, sa iei, in retur,.. 3 goluri "...de curtea scolii". Ar fi cazul sa ni se explice de ce jucatori ca Artean,Larie, Boli, Popescu sint socotiti.. " apti pentru competitii europene", de ce " resapatii" alungati din Occident ( Nedelcu, Baluta, etc) sint ...socotiti.. " neintelesi sau incapabili...afara",... si adusi pe post de ..vedete, ..pina cind un Alibec joaca.,..doar cind are mingea la picior. Aici sint cauzele unor esecuri externe umilitoare, care il fac pe Hagi...un antrenor inapt in fotbalul extern,..actual. Pentru astea...vrem...explicatii ! Cu ce s-a ales fotbalul romanesc ...ca a castigat Constanta..doua Campionate ? Doar cu esecuri umilitoare !

polistul68
polistul68  •  20 Iulie 2023, 11:27
Postat de belane pe 19 Iulie 2023, 23:59

Uiti contextul : Iordanescu a declarat dupa meciul cu Elvetia - "Suntem pe drumul cel bun, crestem in joc" desi am jucat penibil si doar norocul ne-a scos. Nu l-am auzit pe Hagi sa zica acelasi lucru dupa meciul cu Sheriff din contra chiar a recunoscut ca sunt varza. Cat despre antrenorat, amandoi sunt ilustrii anonimi. In halul in care nivelul fotbalului este la noi nu exista echipa romaneasca care sa-si permita sa joace combinativ-ofensiv in Europa. Ca sa rezisti in Europa trebuie sa joci stilul lui Dan Petrescu, joc fragmentar, faze fixe, mingi lungi, pivot pe devieri, aparare aglomerata etc. si nici asa nu esti sigur de mare lucru mai ales cand joci cu echipele mai slab cotate decat tine, dovada ca CFR Cluj a fost si ea eliminata de Pyunik. Dan Petrescu e genul de antrenor caruia ii place sa porneasca cu sansa a doua, stie sa joace si sa-ti castige meciuri si calificari asa urat, fotbalistic vorbind cu echipe mai bine cotate decat a sa dar e in stare sa-ti piarda meciuri si calificari cu echipe mai slab cotate. Hagi e extrem de naiv, el crede ca noi chiar avem calitate si mental si ambitie si personalitate sa PUTEM astazi sa ne impunem propriul joc cand vine vorba de confruntarile din Europa cu echipe de valori cat de cat apropiate cand in realitate trebuie sa-ti modelezi jocul in functie de adversar pana si ptr. genul acesta de echipe.

perfect adevarat ce scri, doar ca vreau sa fac niste completari....Iordanescu aspus DUPA meci, ca suntem pe drumul cel bun....hagi a spus INAINTE de meci, ca el asta isi doreste, UCL, ca echipa e pregatita, ca se mucneste mult si bine....hai sa le luam ca pe un mod de a incuraja jucatorii, desii la cum joaca farul, UCL e o palarie muuuulllt prea mare pt ei....na nationala, ar fi un argument, am jucat ce stim noi si am avut noroc chior. 2. Vis-a-vis de jocul lui Dan petrescu, toate rezultate echipelor romanesti s-a bazat pe acest stil de joc, aparare si contraatac...concluzia e clara....suntem PRAF. Nu tu jucatori, nu tu antrenori, nu tu conducatori, nu tu infrastructura..si vom fi si mai rau.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează