INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BECALI CRITICĂ DINAMO

Giovanni Becali: "Dacă Dinamo ajunge şi la anul în cupele europene va juca la fel"

Ioan Becali
Ioan Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 octombrie 2008 00:00

Giovanni Becali a vorbit la GSP TV despre insuccesele echipelor româneşti în Cupa UEFA, care par a fi la distanţă mare de CFR şi Steaua.

" Dinamo putea relansa meciul, dar a ratat prin Goian. Locul din campionat nu e adevarat. Daca vor ajunge si la anul in Liga Campionilor sau Cupa Uefa, tot la fel vor face. Uitati-va la Steaua, utitati-va la Cluj, au jucatori buni, la fel ca Dinamo, dar ele sunt o echipa, nu ca Dinamo. Ele au un nucleu care joaca frumos. Din pacate, singurele care joaca fotbal la ora actuala sunt CFR si Steaua. Ce s-a intamplat cu Gigi Becali la Steaua sau cu jucatorii portughezi la CFR nu se poate intampla la alte echipe", a spus Giovanni la GSP TV PLUS.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
 •  03 Octombrie 2008, 17:21

Noooo,eu cred ca daca va juca precum a jucat in prima repriza cu Bistrita, nu le sta nimeni in cale. :))))

 •  03 Octombrie 2008, 17:16

Nu te mai stropi ca o sa ramai fara juce. De aia nu mai aveti vlaga ca va 21 schimba mana pana orbiti.

 •  03 Octombrie 2008, 17:14

recunosc ca sunt stelist infocat....dar asta nu ma impiedica sa recunosc ca si cfr cluj joaca fotbal si inca unul de calitate...doua echipe ca steaua si cluj au adus bucurie in romania si pentru asta merita felicitari.totodata recunosc ca nu suport dinamovistii dar nu asta este problema ..nu va mai plangeti atat si ii injurati pe altii(gen steaua,becali,cluj)mai intai jucati fotbal si apoi vorbiti,pentru ca ati jucat cu NEC nu cu Bayern,Fiorentina,Roma sau Chelsea..toata viata ati fost frustrati

Vezi toate comentariile (28)
Comentează