INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BENFICA

VIDEO Doi cu hattrick, jucătorii momentului în Ligă! Urmașul lui Nunez la Benfica și copia lui Romario la Steaua Roșie!

Goncalo Ramos și Osman Bukari, Foto: Getty Images
Goncalo Ramos și Osman Bukari, Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 04 august 2022 18:20 / Actualizat joi, 04 august 2022 18:26

Portughezul Goncalo Ramos (21 de ani) e noul om de gol al Benficăi, MVP la 4-1 cu Midtjylland. Ghanezul Osman Bukari (23 de ani) a devenit unul dintre preferații fanilor Stelei Roșii, după 5-0 cu Piunik.

Doi jucători s-au remarcat în prima manșă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. Ambii sunt tineri, ambii sunt atacanți și ambii au reușit un hat-trick! 

Debutul lui Dinamo pe „Arcul de Triumf” se amână! Decizia de ultimă oră care dă toate planurile peste cap » Unde vor evolua „câinii”
Dinamo
Debutul lui Dinamo pe „Arcul de Triumf” se amână! Decizia de ultimă oră care dă toate planurile peste cap » Unde vor evolua „câinii”

Goncalo Ramos, înalt și suplu, la fel ca Darwin  Nunez

Gonçalo Ramos, 21 de ani, a crescut la academia de juniori a Benficăi, și a debutat în iulie 2020 la prima echipă. Portughezul a uimit din prima clipă. A intrat în minutul 85, reușind o „dublă” la 4-0 cu Aves, în campionat. 

14 milioane de euroeste cota lui Goncalo Ramos, potrivit transfermarkt.com

L-a promovat Nelson Verissimo, care îi fusese antrenor și la formația secundă. Dar a venit Jorge Jesus și nu i-a mai dat încredere. Darwin Nunez era principala gură de foc a roș-albilor, Ramos a rămas în umbra sa, jucând tot mai puțin. Șansa lui a fost iar Verissimo, întors pe bancă după demiterea lui Jesus. Chiar dacă era al doilea atacant, pentru a-l susține pe Nunez, era și el pe teren. 

Transferul lui Nunez la Liverpool i-a deschis calea lui Gonçalo. Înalt (1,85 m) și suplu (79 kg), excelent tehnic, foarte bun și în jocul aerian, a luat el cheile atacului și cu noul tehnician, germanul Roger Schmidt. 

De la primul meci în Champions, în acest sezon, a fost MVP. Trei goluri la 4-1 cu Midtjylland, două aproape identice, cu capul, al treilea după o piruetă și un șut puternic, din întoarcere. 

Osman Bukari, exploziv, ca Romario 

Osman Bukari, 23 de ani, este noul om de gol al Stelei Roșii. Un atacant total opus lui Ramos. Ghanezul e scund, 1,70 m, cu picioare scurte și ușor crăcănat, amintește un strop de colosalul Romario. Exploziv, rapid în execuții, depășindu-și cu ușurință adversarii și șutând din orice poziție. E extremă dreaptă, dar poate juca și vârf, ca Romario, și aripă stângă. 

3 milioane de euroeste cota lui Osman Bukari, potrivit transfermarkt.com

Dejan Stankovic, antrenorul belgrădenilor, a insistat pentru el. Clubul a plătit două milioane de euro pentru a-l transfera de la Gent. 

Cu Piunik Erevan, Bukari a fost ca o rachetă pe lângă jucătorii care eliminau Clujul în turul 1 preliminar al Ligii. 5-0 pe „Marakana” plin, patru goluri datorită lui. „Triplă” și assist. Și fanii roș-albilor îi scandează deja numele. E unul dintre favoriții galeriei.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Chelsea vrea să se răzbune pe Barcelona » Englezii au luat deja legătura cu superstarul catalanilor

Enervat de antrenor: „Nici măcar nu am vrut să vorbesc cu Ten Hag”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
ovis
ovis  •  05 August 2022, 09:38

Dupa mintea ta,ar trebui desfiintate si Real Madrid-echipa lui Franco,precum si Benfica Lisabona-a lui Salazar.Ca Steaua si Dinamo, deja s-au autodesfiintat.Si cu ce am ramas?

anti_fcsb_superliga_psg_bayern
anti_fcsb_superliga_psg_bayern  •  04 August 2022, 19:10

Crvena Zvezda si Partizan ar trebui desfiintate, sint rusinile Serbiei, doua relicve comuniste de pe vremea singerosului criminal Tito.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close