INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FINALA DE VIS: BARCELONA - MANCHESTER UNITED

Google s-a pregătit de Champions League :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2009 00:00

Evenimentul anului în fotbalul european, finala UEFA Champions League, nu avea cum să-i lase indiferenţi pe administratorii motorului de căutare online Google.

Obişnuiţi să acorde atenţie evenimentelor importante din viaţa comunităţii, webdesignerii site-ului i-au dat astăzi o înfăţişare adecvată partidei ce va avea loc diseară pe Stadio Olimpico din Roma. Manchester United - Barcelona, finala de vis a Ligii Campionilor, a dat o nouă faţă portalurilor Google din majoritatea statelor lumii, doar google.com şi alte cîteva domenii naţionale rămînînd neschimbate.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
red_dog1982
red_dog1982  •  27 Mai 2009, 15:03

mare branza!ce super stire!

 •  27 Mai 2009, 11:25

eram sigur ca se vor agita totzi fraierii sa scuipe cu ironii la adresa stirei asteia

 •  27 Mai 2009, 11:12

poli-zer ziceam

Vezi toate comentariile (5)
Comentează