INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BASEL - CFR

Greşeală incredibilă în apărarea CFR-ului, Basel preia conducerea! Poate să revină Clujul?

Articol de GSP - Publicat marti, 23 noiembrie 2010 00:00

În minutul 15, argentinianul Federico Armelares a profitat de o eroare a defensivei lui CFR Cluj şi a deschis scorul pe St. Jakob-Park.

Atacantul a primit o pasă pe culoar de la Inkoom, a profitat de neatenţia lui Tony, a scăpat din marcajul portughezului şi l-a învins pe Nuno Claro cu o reluare simplă din interiorul careului.

Playtech: BOMBĂ! Câți bani primește Monica Gabor după divorțul de Mr. Pink. Surpriză colosală, nimeni nu se aștepta la asta


Comentarii (5)
cinva
cinva  •  24 Noiembrie 2010, 00:22

Ba da, trebuia. (Cu un arbitru ultrasever chiar la cot.) Iar Abraham trebuia şi el eliminat în minutul 30 la lovitura cu piciorul tip Bruce Lee asupra lui Bastos. Dar nu aşa s-a întâmplat. Ceea ce nu înseamnă că azi CFR a jucat dezastruos, nemeritând nici o clipă să câştige.

alin....k
alin....k  •  24 Noiembrie 2010, 00:12

SCZ DAR CLUBURILE DIN ROMANIA NU AU UN JUKTOR DE VALUARE SI DC ARE CINE E TANASE ?BILASCO?SE VEDE DAR SI STEAUA E 0 SA FIU SINCER AM VAZUT ALT FEL DRUMUL LU CLJ AN CHAMPIONS DECI ADIO PRIMUòL LOC DE DREPT AN LIGA CAMP DECI ADIO LA TT ASA NE TREBUIE

mike1970
mike1970  •  23 Noiembrie 2010, 23:48

Nu sustin CFR-ul, din pct.meu de vedere nu merita nici macar sa ajunga aici... dar nu cumva marcatorul trebuia eliminat? A fost iertat "pe muchie" de rosu la cotul pe care-l daduse un minut inaintea golului, apoi, daca ma uit la fotografie, si-a dat jos tricoul la gol. Asta nu era galben?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează