INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - SCHALKE 1-0 (ÎN TUR 0-1)

Greu cu nemţii

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2008 00:00

Schalke a pus mari probleme Barcelonei în prima repriză, dar norocul a fost al catalanilor.

Întrebare. Există vreo echipă care, după ce pierduse în prima man şă cu 1-0 pe terenul său, să se ducă la Barcelona, pe “Camp Nou”, şi să atace din toate puterile forţînd calificarea? Răspuns. Da. O echipă germană.

Mulţi ar fi cedat presiunii. În fond, se juca împotriva Barcelonei, nu împotriva vreunei echipe de mîna a doua. Sau ar fi cedat tentaţiei de a crede că totul e pierdut. Nemţii lui Schalke şi-au făcut alte calcule. Şi i-au luat tare pe catalani, surprinzîndu-i neplăcut pe toţi. Şi pe cei 11 jucători, dar şi pe spec tatorii, destul de puţini, din tribune. Astfel că după 40 de minute cu 12 şuturi spre poarta lui Valdes şi 4 mari ocazii de gol începuse să se audă un murmur de nemulţumire.

Şansa a fost aseară din nou de partea celor tari. Toure Yaya a luat pentru sine norocul ce-i lipsise marţi fratelui său, de la Arsenal, marcînd în minutul 43, din acţiunea lui Bojan. Apoi a venit pauza, exact la timp. Repriza a doua n-a mai adus nimic. Schalke a părut a resimţi efortul, iar Barcelona a părut a resimţi deja stresul semifinalei. Unde adversar va fi Manchester. În prima manşă, pe “Camp Nou”, va lipsi Puyol, suspendat, ceea ce nu sună bine deloc în aşteptarea lui Rooney, Tevez şi Ronaldo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  11 Aprilie 2008, 11:10

echipa mare barca....pana in semifinale a trecut de celtic shi schalke...ha ha ha penibil.sa vedem ce o sa faca,cand o sa intalneasca o echipa adevarata.dak ar fi avut traseul lui liverpool ar fi iesit demult.

 •  10 Aprilie 2008, 18:08

de departe Manchenster este ce mai in forma echipa dar Barsa este in cea mai proasta faza momentan si tot arata un fotbal spectacol dar ce sa mai zicem cand sunt in forma

 •  10 Aprilie 2008, 11:37

adevărul e că şi man untd face spectacol. _________ cât despre liverpool, cred că ai putut urmări ultimele 10 minute din meciul de marţi. iar chelsea nu cred că are nevoie de prezentare. _________ şi eu îmi doresc să câştige barca, dar e absurd ţinând cont de ce joacă catalnii în prezent să invoci motivul că englezii nu ar face spectacol. :) eu cred că este fix invers!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează