INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STUTTGART - UNIREA URZICENI, AZI, 21:45, TVR 1

GSP.RO te ţine la curent cu tot ce se întîmpla la Stuttgart - Unirea! Doar 30.000 de fani la meci

Unirea
Unirea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 decembrie 2009 00:00

UPDATE// Deşi oficialii germani au anunţat că Unirea Urziceni va fi susţinută din tribună de 300 de fani români, numărul acestora ar putea fi mai mare. Asta pentru că una din peluzele stadionului Mercedes-Benz Arena este în reconstrucţie, iar o parte din muncitori sînt români.

Din cauza lucrărilor de modernizare la stadion, nemţii aşteaptă numai 30.000 de fani, deşi capacitatea totală a stadionului este de aproape 56.000 de locuri.

UPDATE// Patronul echipei Unirea, Dumitru Bucşaru, le-a promis jucătorilor o primă de 100.000 de euro dacă vor reuşi să obţină calificarea în optimile Ligii Campionilor.

Această primă nu depinde de victorie sau de egal. Ialomiţenii trebuie să nu piardă pentru a-şi asigura calificarea în faza următoare a Ligii Campionilor.

UPDATE // Pentru prima dată, Dacian Varga nu a mai fost în echipa titularilor la antrenamentul de dinaintea partidei şi este anunţat doar rezervă.

Stuttgart: Lehmann - Osorio, Tasci, Delpierre, Magnin - Trash, Khedira, Elson, Gebhardt - Pogrebniak, Cacau

Unirea: Arlauskis - Bordeanu, Fernandes, Mehmedovici, Brandan - Semedo, Pădureţu, I. Apostol, T. Bălan - Onofraş, Bilaşco

UPDATE //
Peste 300 de bilete au cumpărat românii la partida dintre Stuttgart şi Unirea. Pentru sectorul fanilor Unirii încă se vînd tichete.

Unirea Urziceni evoluează în această seară în faţa celor de la Stuttgart în bătălia pentru primăvara europeană a Ligii Campionilor. Elevii lui Dan Petrescu au nevoie de o remiză în Germania pentru a obţine calificarea.

În acest moment, în Stuttgart este soare şi sînt aproximativ 9 grade Celsius. La ora meciului se anunţă cinci grade şi sînt şanse medii de precipitaţii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
gsoft07
gsoft07  •  09 Decembrie 2009, 23:33

Multumim Unirea Urziceni pentru tot ce ai facut pana in etapa a 5-a.Cand iti lipsesc cei mai buni jucatori (Galamaz , Maftei si Ricardo) e greu sa reusesti ceva.

 •  09 Decembrie 2009, 22:46

bravo unirea .suntem mandri de tine shi de rez tale.bafta in europa league.akolo chiar avetzi necoie de bafta!!!

 •  09 Decembrie 2009, 22:43

bravo unirea mai mult de atat nu se poate .tr sa fim mandri k suntem romani shi unirea joaca ptr noi.succes in uefa ligue!!!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează