INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - LYON 1-3

MANCHESTER CITY - LYON 1-3. Nu a scăpat nici Guardiola! Mihai Stoica l-a ironizat pe managerul lui City: „Asta e singura veste bună”

Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyIamges
Pep Guardiola // FOTO: Guliver/GettyIamges

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2020 08:35 / Actualizat duminica, 16 august 2020 09:00

Manchester City, una dintre favoritele la câștigarea competiției, a fost eliminată în sferturile UEFA Champions League de Lyon, 1-3.

După ce a ironizat-o pe Barcelona după umilința cu Bayern Munchen, Mihai Stoica, managerul sportiv de la FCSB, l-a taxat și pe Pep Guardiola, antrenorul lui City. În timpul și la finalul partidei din sferturile Ligii Campionilor, MM Stoica a postat pe Facebook două mesaje ironice pentru City și Guardiola.

„Sunt mare fan Guardiola, dar ce face azi e inexplicabil. Nu te poți califica doar cu De Bruyne și Sterling, chiar dacă joci contra lui Jack Sparrow.”,a scris Mihai Stoica în timpul partidei, făcând referire la echipa de start al lui City.

Singura veste bună pentru Pep e că a scăpat de Bayern”, a fost mesajul postat la finalul partidei dintre Manchester City și Lyon.

FOTO. Imagini tari de la Manchester City – Lyon

+29 FOTO

VIDEO Bătălia Cotelor - episodul 2 » Cine a avut curajul să parieze asta la Barcelona - Bayern? + Două controverse majore pentru meciurile din Europa League 

Citește mai multe știri din UEFA Champions League:  

Theodor Jumătate, șocat de Guardiola: „Pep, geniul sinucigaș. O primejdie pentru propria echipă”

ULUITOR! Lyon și Tătărușanu, în semifinalele Ligii Campionilor! Victorie năucitoare cu Manchester City

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  16 August 2020, 18:02

MM isi permite la palmaresul lui. Daca stiam ca isi da cu parerea nici nu ma mai uitam la meci, ca nu avea rost. Mai bine ascult ce zice parnaiasul.

115486966066476
Edi Girnita  •  16 August 2020, 17:47

Sa comentezi ce a spus Guardiola, când tu nici măcar nu al cunoști, decât din poze, și mai ales sa distribui această știre pe un site, atunci mă întreb care este prostul și care boul

realcf
realcf  •  16 August 2020, 16:59

Cand spui ca esti mare fan Guardiola ... poti sa te lasi de fotbal!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează