INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - LYON 1-3

MANCHESTER CITY - LYON 1-3. VIDEO + FOTO ULUITOR! Lyon și Tătărușanu, în semifinalele Ligii Campionilor! Victorie năucitoare cu Manchester City

Manchester City - Lyon, // foto: Guliver/gettyimages +33   FOTO
Manchester City - Lyon, // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 14:22 / Actualizat duminica, 16 august 2020 00:20

Lyon, echipa lui Ciprian Tătărușanu, a reușit marea surpriză din sferturile UEFA Champions League și a eliminat-o pe Manchester City, una dintre favoritele competiției, după o victorie clară, scor 3-1.

Semifinalele Ligii Campionilor: 

  • RB Leipzig - PSG: marți, 18 august, ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport;
  • Lyon - Bayern: miercuri, 19 august, ora 22:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Digi Sport 1, TV Telekom Sport 1, Look Sport.

Manchester City - Lyon 1-3

Deși pornea cu prima șansă la victorie, Manchester City a abordat precaut meciul cu Lyon, iar francezii au dominat-o în prima repriză. După ce Walker a fost aproape de autogol în minutul 4, Lyon a deschis scorul prin Maxwel Cornet, în minutul 25. Walker a ieșit greșit la ofsaid și l-a ținut în joc pe Ekambi. Acesta a scăpat singur cu Ederson, dar a fost oprit de Eric Garcia. Mingea a ajuns la Cornet, care a marcat cu un șut de la 20 de metri. 

+29 FOTO

Show după pauză

După pauză, Guardiola a mutat ofensiv. L-a introdus pe Mahrez în locul lui Fernandinho, iar jocul lui City a fost mai ofensiv.  „Cetățenii” au presat constant, iar Kevin De Bruyne a egalat în minutul 69, cu un șut puternic, din mijlocul careului.

Pe final, inspirația lui Rudi Garcia a fost decisivă. Antrenorul lui Lyon l-a introdus în minutul 74 pe Moussa Dembele, iar atacantul a marcat de două ori. În minutul 79, francezul a făcut 2-1 cu un șut de la marginea careului, după un fază controversată cu Laporte. După ce Sterling a ratat incredibil, trimițând peste poarta goală din 6 metri, Dembele a profitat de faptul că portarul Ederson a respins greșit, în față, și a stabilit scorul final.

Aceasta este a doua semifinală din istoria lui Lyon, după cea jucată în 2010. Atunci, francezii pierdeau cu Bayern Munchen, viitoarea adversară din acest sezon, 0-1 în deplasare și 0-3 acasă.

Manchester City - Lyon, echipe de start

Manchester City: Ederson – Walker, Garcia, Laporte, Cancelo – Fernandinho, Gundogan, Rodri – De Bruyne, Gabriel Jesus, Sterling
Rezerve: Bravo, Bernabe, Doyle, Foden, Mahrez, Mendy, Otamendi, Palmer, B. Silva, D.Silva, Stones, Zinchenko
Antrenor: Pep Guardiola

Lyon: Lopes – Denayer, Marcelo, Marcal – Dubois, Caqueret, Bruno, Aouar, Cornet – Depay, Ekambi
Rezerve: Tătărușanu, Traore, Tete, Reine-Adelaide, Rafael, Jean Lucas, Mendes, Diomande, M.Dembele, Cherki, Bard, Andersen
Antrenor: Rudi Garcia

Program Liga Campionilor:

  • 18-19 august: semifinale (Lisabona)
  • 23 august: finala (stadionul „Da Luz”, Lisabona)

Mai multe știri din Liga Campionilor:

Cele mai răutăcioase 10 glume după cataclismul Barcelonei din Champions League: „Ce îi spune soția lui Messi în această dimineață”

Imaginea zdrobitoare cu Messi din vestiar, care face înconjurul presei spaniole

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (59)
necion
necion  •  16 August 2020, 16:39

Lyon pregatiti-va de hai nu 8 goluri dar 5-6 va da daca indrazniti sa deschideti scorul

andrei.f
andrei.f  •  16 August 2020, 13:17

În cazul unei accidentări, nedorite, a titularului, Tătărușanu are șansa unei semifinale UCL !

sampaolo
sampaolo  •  16 August 2020, 12:56

Care Tatarusanu? :))

Vezi toate comentariile (59)
Comentează
Close