INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

BARCELONA. Imaginea zdrobitoare cu Messi din vestiar, care face înconjurul presei spaniole

Lionel Messi, căpitan Barcelona +12   FOTO
Lionel Messi, căpitan Barcelona

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 august 2020 11:04 / Actualizat sambata, 15 august 2020 12:35

Lionel Messi (33 de ani) a fost surprins într-o ipostază inedită la pauza meciului dintre Barcelona și Bayern, câștigat categoric de bavarezi, scor 8-2.

În frunte cu Messi, fotbaliștii Barcelonei erau descumpăniți încă de la pauză, atunci când Bayern conducea cu 4-1. Lionel Messi și Marc-Andre ter Stegen au fost fotografiați în vestiar la acel moment, ambii părând lipsiți de speranță și privind în gol.

Leo Messi. foto: Guliver/Getty Images
Leo Messi. foto: Guliver/Getty Images
Leo Messi. foto: Guliver/Getty Images
Leo Messi. foto: Guliver/Getty Images
+8 FOTO

După meci, imaginea a devenit virală, făcând înconjurul presei din Spania!

Alte știri despre Barcelona - Bayern: 

Cele mai răutăcioase 10 glume după cataclismul Barcelonei din Champions League: „Ce îi spune soția lui Messi în această dimineață”

Concluzii drastice după Barcelona-Bayern: tragem cortina peste epoca Messi și Cristiano Ronaldo + falimentul La Liga și salvarea Germaniei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
remarque
remarque  •  16 August 2020, 09:34
Postat de cpt.ahab pe 15 August 2020, 15:47

Ce vorbești? Maradona a stat șapte ani la o echipă italiană obscură, căreia i-a fost rege și pentru care a obținut două scudetto și o cupă UEFA. În timp ce Messi a evoluat la Barca câte 60-70 de meciuri pe an, bătându-se în permanență pentru titlu sau UCL, doborând record după record și având presiune pe el meci de meci. Un an în care Barca nu câștiga nimic reprezenta o catastrofă, pe când la Napoli nu era nicio dramă. Cu toate astea, Messi a jucat în sferturile UCL la 33 de ani, pe când Maradona era, la aceeași vârstă, la modesta( pe atunci) FC Sevilla și se droga la greu. Chiar și la naționala Argentinei Messi are mai multe goluri decât Maradona, deși toată lumea vorbește despre prestațiile lui la națională ca despre nu știu ce eșec. Maradona e ridicat în slăvi așa cum e și Pele, dar nu există termen de comparație între vremurile lor și cele de azi.

Messi e imens. Si Maradona a fost imens. Fiecare poate aprecia ce doreste la un jucator. Dar ambii au magnetizat lumea fotbalului. In orice caz, nu totul este despre rezultate. Belodedici a castigat doua cupe CCE, o cupa intercontinentala si o supecupa a Europei(deci tot ce poate castiga un jucator la nivel de echipa de club) plus campionate si cupe nationale, plus calificari la turnee finale si nu e cotat ca fiind cel mai bun jucator roman. Nu e cotat ca fiind nici macar in primii 10. Ciudat nu? La fel antrenorul Stefan Kovacs are de departe cele mai valoroase trofee adunate ca antrenor, dar e cotat dupa unii microbisti priceputi sub Mircea Lucescu. De Emeric Jenei ce sa mai vorbim? Suntem subiectivi noi rasa umana. Eu unul sunt fericit ca i-am vazut pe viu jucand pe Dobrin, Balaci, Hagi, Lupu, Mateut, Raducioiu, Adrian Ilie, Dumitrescu, Mutu, Sanmartean, Budescu apoi pe U-istii Sabau, Maier, Campeanu II, Muzsnai si inca pe multi altii care m-au facut sa iubesc fotbalul.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  15 August 2020, 16:52
Postat de sibelius pe 15 August 2020, 16:12

Maradona a facut o echipa obscura campioana intr-o perioada in care echipele din Italia dominau Europa. Butoiasul a tras Argentina dupa el in Mexic, Messi a disparut mereu in meciurile importante. Poate peste vreo 10-20 de ani vom afla cu ce substante se indopau Messi si compania.

În perioada în care Maradona a jucat la Napoli, câștigătoarele CCE erau echipe precum Liverpool, Juve( într-un meci apăsat de tragedia din tribune) Steaua, FC Porto, PSV. Milanul a apărut abia in 1989. La fel și în Serie A. Căștigau campionatul Juve, Roma, Verona, Inter sau Sampdoria. Prin urmare, nu se poate spune că a spart nu știu ce hegemonie cu Napoli.

sibelius
sibelius  •  15 August 2020, 16:42
Postat de ortega pe 15 August 2020, 16:14

Corect ! Dar Napoli nu-i chiar obscură ... Că dacă ar fi așa , atunci Clinceni , Voluntari , Bragadiru , etc.. ce-ar fi ? ***

Erau un fel de Rapid, dar Lovin juca la ei si era brazilian.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează