INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CITY - ATLETICO 1-0

Guardiola trage un semnal de alarmă înainte de returul cu Atletico: „Trebuie să ne controlăm emoțiile”

Jack Grealish, calmat de Pep Guardiola
Foto: Imago
Jack Grealish, calmat de Pep Guardiola Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 11:40 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 13:26

Manchester City a câștigat meciul tur cu Atletico Madrid, scor 1-0 și a făcut un pas important către calificarea în semifinalele Ligii Campionilor. Momentele tensionate n-au lipsit însă, iar Guardiola îi avertizează pe jucătorii săi în privința returului de pe „Wanda Metropolitano”.

Până la deschiderea scorului, Istvan Kovacs a avut un meci lipsit de conflicte. După golul marcat de Kevin de Bruyne însă, fotbaliștii celor două echipe au crescut intensitatea. Astfel, au apărut și momentele tensionate. 

Contrastul șocant al granzilor! CFR Cluj câștigă tot, dar a îngropat jucătorii tineri. FCSB nu câștigă nimic, dar puștii ating cote senzaționale
ANALZIĂ
Contrastul șocant al granzilor! CFR Cluj câștigă tot, dar a îngropat jucătorii tineri. FCSB nu câștigă nimic, dar puștii ating cote senzaționale

Jack Grealish, intrat în repriza secundă pe teren, a fost lovit cu mingea în față de Angel Correa, atunci când starul englez era deja la pământ. Grealish a reacționat imediat și conflictul era pe cale să ia amploare, dar Guardiola și-a calmat fotbalistul înainte de a face un gest necugetat.

Pep Guardiola trage un semnal de alarmă, înainte de returul dintre Manchester City și Atletico Madrid

Antrenorul lui City nu a fost deloc mulțumit de modul în care a răspuns Grealish în acel moment. Catalanul le cere jucătorilor să fie mult mai atenți la acest capitol în meciul retur, mai ales că îi consideră pe cei de la Atletico experți în a provoca adversarul, iar atmosfera de pe Wanda Metropolitano va fi una ostilă.

„Trebuie să avem grijă să ne controlăm emoțiile în meciul de la Madrid. E important să ne facem treaba, va exista totuși un arbitru la retur”, a avertizat Josep Guardiola.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Pep Guardiola, dialog spectaculos cu o jurnalistă după City - Atletico: „Asta mi-a spus tata”

Koke, replică pentru Guardiola după City - Atletico » Declarația lui Pep l-a deranjat pe mijlocaș

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează