INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - BARCELONA

Gullit: "Chelsea a jucat defensiv pe Camp Nou pentru că nu voia să fie măcelărită!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2009 00:00

Fostul manager al lui Chelsea, Ruud Gullit, consideră că londonezii vor reuşi să se califice în finala Ligii Campionilor şi vede în Guus Hiddink principalul atu al grupării de pe Stamford Bridge. Gullit spune că olandezul a fost criticat pe nedrept după turul de pe Camp Nou şi se arată încrezător în şansele albaştrilor de a repăşi una dintre cele mai redutabile adversare din Europa.

"Criticile aduse lui Guus după jocul de la Barcelona au venit din partea unor persoane rău-intenţionate. Unii nu pot să conceapă altceva în afară de meciul perfect. Azi, pe Stamford Bridge, va fi altfel. lucrurile vor depinde de Hiddink într-o măsură mult mai mare decît s-a întîmplat în tur. Barca poate să joace doar într-un singur fel, în timp ce Chelsea are un plan A şi un plan B.

Nu vă aşteptaţi la un 4-4-2, aşa cum vedeţi în campionat. Catalanii au 3 mijlocaş foarte buni, Iniesta, Xavi şi Toure, nu-i poţi domina cu numai doi oameni la mijloc. Singurul motiv pentru care Chelsea a jucat defensiv pe Camp Nou a fost acela că nu îşi doreau să fie măcelăriţi de Barcelona!", a spus Gullit într-un interviu acordat Daily Mail.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
 •  06 Mai 2009, 20:44
Postat de pe 06 Mai 2009, 17:59

asa mare incredere aveti in barca....asta, imi aduc aminte un meci ...poate unii din voi erati mai mici, si nu stiti ....era o echipa mare barca, si stunci cu romario, stoicikov, si altii, dar a dat peste un milan se spunea la vremea aia batran, era prin anii 90 si iata ca aluat marea barca 4 ''reti''( pt cine stie), si cred ca ar mai si incaput. asa ca lasati-ma cu barcelona, e buna dar intodeauna ii lipseste ceva.

Nu am spus ca am o incredere oarba in Barcelona...sustin echipa si mi-ar placea sa castige trofeul. E o diferenta!

messi1981
messi1981  •  06 Mai 2009, 19:13

sper sai spulberam in retur sa nu mai aiba dece sa se apere,sau sa mai caute scuze.I-am mai batut la ei acasa si ai vom bate si azi.Vom ajunge in finala cu infurati de Manchester United si vom castiga trofeu

 •  06 Mai 2009, 18:01

eu tin cu barcelona si sunt sigur ca o sa se califice si o sa castige in seara asta pt ca,spre diferenta de tur,Chelsea va juca fotbal!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează