INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INCIDENTE

VIDEO Hamrun - Maccabi, duelul din care Farul își poate afla următoarea adversară, întrerupt » Incidente violente în tribune! De la ce a pornit totul

Meciul dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa, prima manșă a turului I preliminar din Liga Campionilor, a fost întrerupt în minutul 55, la scorul de 2-0 pentru israelieni, din cauza unor incidente din tribună.
Meciul dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa, prima manșă a turului I preliminar din Liga Campionilor, a fost întrerupt în minutul 55, la scorul de 2-0 pentru israelieni, din cauza unor incidente din tribună.

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2023 22:42 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 00:10

Meciul dintre Hamrun Spartans și Maccabi Haifa, prima manșă a turului I preliminar din Liga Campionilor, a fost întrerupt timp de 35 de minute, la scorul de 2-0 pentru israelieni, din cauza unor incidente din tribună. Maccabi s-a impus cu 4-0.

  • Farul - Sheriff, în turul I preliminar al Ligii Campionilor, se joacă miercuri, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DigiSport 1 și PrimaSport 1. Returul este programat pe 18 iulie.
  • Câștigătoarea „dublei” Farul - Sheriff va juca în turul secund împotriva lui Hamrun sau Maccabi Haifa. 

Maccabi Haifa a controlat prima repriză a disputei din Malta, a marcat două goluri în finalul primei părți, prin Frantzdy Pierrot și Din David. Nimic nu anunța emoțiile din partea secundă.

Scandal la Hamrun - Maccabi, meciul posibilei adversare a Farului

În minutul 55, din cauza unor incidente petrecute în tribune, „centralul” scoțian Robertson a decis să trimită echipele la vestiare. Totul ar fi pornit când susținătorii gazdelor ar fi strigat „Palestina”. 

Ultrașii veniți din Israel au aprins torțe, au aruncat cu ele pe gazon, dar și în direcția suporterilor gazdelor. Au îndepărtat gardurile de protecție. Forțele de ordine au intervenit cu promptitudine.

Fotbaliștii celor două formații au mers și au încercat să potolească spiritele. Partida a fost reluată după 35 de minute de întrerupere.

Conflictul din Palestina, pe scurt

Conflictul din Palestina datează din 1948, momentul apariției statului Israel. Din acel moment, teritoriul este transformat constant într-un câmp de luptă. Fâșia Gaza este controlată în acest moment de gruparea Hamas. 

Discuții de pace sunt purtate de mai bine de 25 de ani, dar fără succese notabile. În mai 2021, un acord privind încetarea focurilor a fost parafat. Situația este în continuare tensionată.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

UEFA pregătește o schimbare majoră în regulamentele cupelor europene
UEFA
UEFA pregătește o schimbare majoră în regulamentele cupelor europene
UEFA extinde folosirea VAR-ului: Farul va beneficia din primele tururi
VAR
UEFA extinde folosirea VAR-ului: Farul va beneficia din primele tururi

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (16)
kordell
kordell  •  12 Iulie 2023, 15:42
Postat de enigmaticul pe 12 Iulie 2023, 10:12

Mda........”Farul își poate afla următoarea adversară”!! Înțeleg că deja au trecut de Sheriff, și așteată pe ....următorii!! La s că vă sting ăștia farul, și vă liniștesc, ca să nu vă mai gândiți la următorul... I-au bătut pe real, și te pomenești că se vor Împiedica de voi.

Poate ne spune gesepeul si cu cine va juca Farul in finala CL .

Verid
Verid  •  12 Iulie 2023, 14:47

Cum ar putea să profite Farul , din moment ce mi se pare clar că fără arbitrii FRF va pierde ambele partide cu Sheriff .

boierasul
boierasul  •  12 Iulie 2023, 12:05
Postat de contrabas3 pe 12 Iulie 2023, 09:51

Pe orice evreu îl doare la bască de ce spun stricații de la UN. Fiecare cu poporul și țara lui! E totuși uimitor cum o țară atât de mică are atâta putere militară în regiunea aceea. “Iată că nu doarme Cel ce păzește pe Israel”. —— În fine… revenind la fotbal, sunt curios ce o să facă naționala noastră cu naționala lor.

))" cel ce păzește Israel"locuiesc în SUA și au mare putere financiară)) practic Israel este capul iar SUA pumnul

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close