INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - PORTO 1-0 (ÎN TUR 2-0)

Hațegun a țintit în plin » Ovidiu Hațegan a primit numai laude după ce a condus meciul de Ligă dintre Juventus și Porto

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2017 00:00

Juventus n-a avut probleme nici în returul cu FC Porto (1-0), iar Ovidiu Hațegan a fost marți la înălțimea "optimii".

În al patrulea joc la care UEFA l-a delegat în acest sezon de Ligă, arbitrul arădean a țintit la fix. Și a judecat foarte bine fazele grele. "Trăgătorul român cu cartonașe", l-a numit ziarul Record, care-i reproșează doar o mică eroare, la un "galben" neacordat: "A apăsat devreme pe trăgaci, pentru a menține controlul disciplinar, și a luat, tehnic, deciziile corecte.

"A aplicat legea"

Hațegan n-a ezitat deloc în minutul 40. "Penalty și eliminare. E infracțiunea lui Maxi Pereira, ce deviază cu brațul în careul mic (mărindu-și volumul) balonul șutat de Higuaín. Decizie justă", a explicat Paulo Quental în ziarul amintit. "A aplicat legea. «Roșu» și 11 metri", a întărit O Jogo.

A dictat când se impunea și avertismentele, trei, Cuadrado, Layún și André André, toate pentru faulturi, dar același Record susține că trebuia să-l sancționeze și pe Dani Alves în minutul 19.

3 cartonașe galbeneun roșu și un penalty a dat Hațegan marți. În 4 jocuri arbitrate din actuala Ligă, are 12 avertismente, 2 roșii și 2 lovituri de la 11 metri

6,5e nota primită de Hațegan în Gazzetta, aceeași ca adiționalul Petrescu. Asistenții Șovre și Gheorghe au luat 6, la fel ca adiționalul Colțescu

"Hațegan a plecat de la Torino cu o notă mare. A arbitrat coerent în termeni disciplinari și nici nu a avut probleme tehnice"
O Jogo, cotidian portughez

"Arbitrul a aplicat legea din regulament, dar ea ar trebui revăzută, pentru că e nedrept să fii de două ori penalizat în aceeași fază"
Nuno Espirito Santo, antrenor Porto

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează