INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ 3-1

Verdict dur după eliminarea lui CFR Cluj din Liga Campionilor: „Ăsta e nivelul, e neputință!”

Young Boys -CFR Cluj 3-1
Young Boys -CFR Cluj 3-1

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2021 23:14 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 00:20

CFR Cluj a pierdut returul meciului cu Young Boys Berna, scor 1-3. Ardelenii au fost eliminați din Liga Campionilor și vor evolua în play-off-ul Europa League, împotriva sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad.

Totul despre Young Boys - CFR Cluj, AICI

La finalul partidei pierdută categoric de CFR Cluj, 1-3 la Berna, Helmuth Duckadam s-a arătat dezamăgit de modul în care CFR a evoluat împotriva lui Young Boys.

„Ce m-a surprins în repriza a doua este că CFR n-a reușit să forțeze, să marcheze un gol, să ajungă la un 3-2, să mai aibă șanse la prelungiri. Aici cred că s-a oprit filmul. CFR n-a putut să forțeze. 

Aici e nivelul nostru. Am rămas uimit. Totuși, ai pauză. Ai greșit, ești condus cu 3-1. Nici Young Boys n-a mai forțat în repriza a doua, dar de ce nu forțezi tu? Aici cred că e neputință!”, a spus Dukadam în emisiunea „Fotbal Club”, la Digi Sport.

CFR Cluj o va înfrunta pe Steaua Roșie Belgrad pentru un loc în grupele Europa League

CFR a pierdut fără drept de apel returul cu Young Boys, 1-3, și este eliminată din Liga Campionilor. Va continua însă în play-off-ul Europa League, unde va da piept cu Steaua Roșie Belgrad, echipă eliminată surprinzător de Sheriff Tiraspol în turul 3 preliminar al Ligii, după 1-1 în Serbia și 0-1 în Moldova. 

Partidele din play-off-ul Europa League sunt programate pe 19, respectiv 26 august. CFR Cluj va juca returul pe teren propriu. Cel mai valoros jucător este mijlocașul Mirko Ivanici, cotat la 6,5 milioane de euro de site-ul transfermarkt. 

La sârbi evoluează și un jucător trecut prin Liga 1, portarul Milan Borjan, care a evoluat șase luni în 2012 pentru FC Vaslui și a mai apărat la Ludogorets și Sivasspor.

Verdict dur după eliminarea lui CFR Cluj din Liga Campionilor: „Ăsta e nivelul, e neputință!”

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Concluzie dură după eliminarea CFR-ului din Ligă: „Dacă era 6-1, 7-1, nu spuneam că s-a marcat mult”

Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1 » Campioana României, eliminată din Liga Campionilor. Duel greu în play-off-ul Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dinamo100
dinamo100  •  11 August 2021, 14:04

Bine spus: neputinta. Duckadam nu trebuie sa fie uimit ca CFR nu a fortat in repriza a 2-a. Echipa noastra era clar dominata la capitolul fizic, adversarii aveau capacitate de efort mult superioara. Repriza 1 a aratat ca in apararea noastra sunt adevarate bulevarde pentru rapizii jucatori elvetieni. Daca am fi incercat sa "fortam" in repriza a 2-a, spatiile noastre din aparare ar fi devenit si mai mari si exista riscul sa luam 5-6 goluri. Cred ca Sumudica si jucatorii au inteles pericolul asta.

futhienzbang
futhienzbang  •  11 August 2021, 07:41

mercenari fără valoare și calitate! o adunătură de impostori !

616416588555234
Mircea-Mihai Brancoveanu  •  11 August 2021, 06:12

Suntem cocosi numai in campionatul nostru mediocru. Cum trecem granita, cum ne poticnim.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează