INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ 3-1

Concluzie dură după eliminarea CFR-ului din Ligă: „Slabi, foarte slabi! Dacă era 6-1, 7-1, nu spuneam că s-a marcat mult”

Young Boys - CFR Cluj 3-1 // foto: Guliver/gettyimages +6   FOTO
Young Boys - CFR Cluj 3-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2021 23:50 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 00:16

Gabi Balint (58 de ani) a analizat înfrângerea CFR-ului cu Young Boys, 1-3, care a eliminat campioana României din Liga Campionilor. 

Fostul fotbalist a fost tranșant: acesta spune că între campioana României și cea a Elveției este o diferență mare, evidentă, și o consideră pe CFR norocoasă că nu a încasat mai multe goluri. 

Gabi Balint, după Young Boys - CFR Cluj: „CFR Cluj, foarte slabă”

„Din capul locului trebuie să spun: s-a văzut clar diferența de valoare, în ambele jocuri. Elvețienii au revenit, și-au creat ocazii aproape la fiecare acțiune ofensivă. Mi-au plăcut mult, un 4-4-2 atât de frumos nu am mai văzut de mult. O echipă superbă, cred că are șanse mari să ajungă în Ligă. CFR slab, foarte slab, cu multe greșeli

Jocul ăsta înghesuit în apărare, marchezi și te retragi, nu mai reușești să pui probleme din minutul 15-20 în ambele meciuri... Atât putem, probabil, asta e diferența. Nu poate fi vorba de o întâmplare când vezi două meciuri aproape identice. Diferența între cele două echipe e destul de mare!

Retragerea asta deliberată în defensivă, să-i aduci tot timpul peste tine... aici se vede diferența de valoare. Când tu ai mingea, nu faci nimic, adversarul îți provoacă în continuu probleme. Dacă era 6-1, 7-1, nu spuneam că s-au marcat multe goluri. Așa mi s-a părut, cu atâta ușurință ajungeau în careul advers... și fizic mi s-au părut mult peste CFR. Clar!”, a spus Balint la emisiunea „Fotbal Club”, pe DigiSport. 

Nu am mai văzut Steaua Roșie de mult, dar dacă Sheriff în două meciuri i-a pus probleme, înseamnă că nici Steaua Roșie nu ar fi în mare formă în momentul ăsta, dar vom vedea atunci.

- Gabi Balint

Concluzie dură după eliminarea CFR-ului din Ligă: „Slabi, foarte slabi! Dacă era 6-1, 7-1, nu spuneam că s-a marcat mult”

Statisticile meciului Young Boys - CFR Cluj 3-1, via sofascore.ro

Citește mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj:

Vocile Gazetei » Young Boys - CFR Cluj, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Remus Răureanu

Adrian Păun, eliminare stupidă în Elveția » Fazele care i-au adus două „galbene”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
sibelius
sibelius  •  11 August 2021, 09:26
Postat de Razvan Mihailescu pe 11 August 2021, 09:22

Traba un investitor care sa cumpere jucatori, nu sa tot iei gratis, sau liberi de contract, și de asta sa ajuns aici, n au valoare

Nimeni nu investeste in ceva din care nu poate scoate bani.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  11 August 2021, 09:22

Traba un investitor care sa cumpere jucatori, nu sa tot iei gratis, sau liberi de contract, și de asta sa ajuns aici, n au valoare

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  11 August 2021, 09:22

CUM ZICEA CINEVA... CIOCU* MIC ȘUMI....

Vezi toate comentariile (12)
Comentează