INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ

Vocile Gazetei » Young Boys - CFR Cluj, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Remus Răureanu

Young Boys - CFR Cluj, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Remus Răureanu
Young Boys - CFR Cluj, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea și Remus Răureanu

Articol de GSP - Publicat marti, 10 august 2021 21:40 / Actualizat marti, 10 august 2021 23:36

Duelul din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor dintre Young Boys și CFR Cluj, 3-1 (în tur 1-1), a fost comentat live pe GSP.ro de Ovidiu Ioanițoaia (director GSP), Dan Udrea (reporter GSP) și Remus Răureanu (reporter GSP). Mai jos găsiți opiniile lor de dinaintea meciului, de la pauză şi de la final.

Young Boys - CFR Cluj 3-1. FINAL: 

Ovidiu Ioanițoaia: „Grație acelui liniștitor 3-1 de la pauză, Young Boys și-a continuat dominarea, îndreptându-se, stăpână pe ea și pe situație, spre un succes absolut meritat. Evident, ne-ar fi plăcut ca formația din Gruia să mențină ritmul inițial, să păstreze avantajul și să se califice. A vrut, dar n-a putut. 

A nimerit peste un adversar mai valoros și a plecat steagul, fără ca asta să însemne că trebuie să dăm în CFR. S-o punem la zid. Dimpotrivă, recunoscându-i limitele, să nu uităm că a rămas singura noastră reprezentantă în cupele europene. Puțin avem, cu puțin defilăm, să nu ne mai mințim c-am ști mai mult fotbal decât știm!

Dan Udrea: Când în două meciuri joci doar 40 de minute și în restul de 140 ai nevoie disperată de prosop aruncat din colț pentru a evita KO-ul, atunci n-ai ce să cauți în Champions League. Când scorul corect, pe ambele jocuri, ar fi trebuit să fie 10-2 pentru Young Boys, atunci e bine să sărbătorești cu mare fast chiar și grupele Conference League! 

PS 1: Nu cred că o bibilică mai bună ar fi reușit calificarea, dar sunt sigur de ceva: cu Dan Petrescu antrenor, CFR n-ar fi fost niciodată călcată în picioare de o echipă din Elveția! 
PS 2: Păun trebuie obligatoriu amendat de CFR, poate așa înțelege că în fotbalul profesionist nu te poți comporta ca ultimul amator!”

Remus Răureanu: „CFR nu mai e la nivelul economic din trecut, când își permitea sa angajeze străini foarte buni. Cadu, Alvaro Pereira, Fabbiani ar fi imposibil de adus astăzi în România. Iar romani foarte buni nu prea mai există. E bine și în Conference! Campionatul cu terenuri dezastruoase, cu fotbaliști neplătiți, cu cluburi-fantome lipsite de tradiție și de planuri nu merită mai mult de atât!

Young Boys - CFR Cluj 3-1. La pauză:

Ovidiu Ioanițoaia: „Când mulți îl ironizau pe Șumudică pentru că a intrat cu 5 fundași, deci chitit să se apere, CFR a început vijelios și cu stil. Omrani a deschis repede scorul, iar Susic și Sigurjonsson au fost aproape de 2-0, interval în care campioana României s-a dovedit echipa mai activă, mai înfiptă. Surprinzător însă, cedând zona centrală, ea a clacat și a primit două goluri în 120 de secunde! Cum YB a stăpânit finalul reprizei și s-a desprins la 3-1, șansele Clujului par definitiv compromise. Dacă există minuni, Șumudică are nevoie de una

Dan Udrea: „Primele 20 de minute au fost excelente pentru CFR. Următoarele 25 au fost de neprivit! La cum s-a jucat a doua jumătate a reprizei, Șumudică să fie mulțumit cu acest 1-3! Teoretic, CFR e la doar două goluri de prelungiri. Practic, e în mare pericol să se facă de râs și să se întoarcă acasă cu sacul plin

Remus Răureanu: „Golul lui Omrani ne alimentase speranțele, însă nu mai există motive să credem în calificare. Elvețienii sunt mai puternici, mai rapizi, mai tehnici. Diferența de valoare e șocantă și ea reprezintă încă o dovadă a halului în care a ajuns fotbalul nostru

Young Boys - CFR Cluj. Înainte de meci:

Ovidiu Ioanițoaia: „După 1-1 din Gruia, Young Boys trebuie considerată favorită la calificare, mai ales că meciul retur se joacă pe sintetic. Să ne aducem însă aminte că în decembrie 2020, când aceste două echipe s-au întâlnit la Zurich în Europa League, CFR a condus cu 1-0 și a pierdut dramatic în prelungiri. Nu înainte ca arbitrul să acorde penalty pentru YB și să-l elimine pe Bălgrădean, decizii contestate de clujeni. Iată de ce n-aș considera-o pe CFR dinainte învinsă

Dan Udrea: „Young Boys Berna are o cotă la calificare de 1,25, exact cu cât e creditat un succes al lui PSG cu Strasbourg, în etapa de weekend din Ligue 1. E important să știm raportul de forțe de dinainte de meci, pentru a nu visa degeaba cai verzi pe pereți. Da, elvețienii sunt mai bogați, au salarii mai mari, însă marele Johan Cruyff a găsit o motivație genială și pentru decalajul financiar: «De ce nu am putea bate o echipă mai bogată? Nu am văzut niciodată un sac de bani marcând un gol». 

Oricum, faptul că joci cu calificarea pe masă în play-off-ul Champions League, pe terenul campioanei Elveției, la o jumătate de lună deja de când Laci, Karagandy și Trnava au râs de celelelate reprezentante ale României, e deja o performanță. De aici, pentru CFR, orice se obține în plus e un bonus. Orice se pierde e, de fapt, realitatea în care se află fotbalul românesc!”

Remus Răureanu: „CFR își propune, din alcătuirea echipei, să ducă meciul cât mai mult cu un 0-0 păstrător de șanse. Alibec, revenit de la Belgrad, de la vrăjitoarea Marijana, e doar pe banca și ar fi bun și ca să păstreze un scor bun, și ca să forțeze o revenire. Dacă echipa mai bună s-ar califica mereu, Young Boys ar continua în Champions League. Cum fotbalul nu operează cu astfel de calcule, putem spera într-o seară minunată a trupei lui Șumi

Totul despre Young Boys - CFR Cluj:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
131668434566273
Razvan Mihailescu  •  11 August 2021, 13:47

Mister raureanu, la afirmația scrisa ce ai făcut o incluzându l și pe cadu, afla de la mine ca a fost un jucător mediocru, care și a dat singur multe autogoluri, și a luat o valiză de cartonase. A fost ținut în echipa la ordinul patronului de atunci, era papagalul din vestiar, se știa ca i omul conducerii, toți se temeau de el, la un club serios, era ejectat din club și pus pe liber după meciul cu bordou din franta

347655969058390
Ion Popescu  •  11 August 2021, 09:59

Dupa rezultatul de la Olimpiada, locul 46, vin si stirile din alte sporturi. CFR eliminata, la Montreal Carstea eliminata. Nu avem terenuri de sport pentru copii, nu avem sportivi de performanta, nu avem autostrazi, nu avem industrie, taiem padurile de zor, dar avem pensii speciale, jandarmii tortionari de acum 3 ani ies la pensie uriase la 42 de ani, si tot asa in toate domenile !

viata.de.caini
viata.de.caini  •  11 August 2021, 09:00

Omu' e obisnuit sa arbitreze din sufragerie, după cum zicea el. Uite ca i-au dat aia cu sufrageria în cap și, dacă nu opreau motoarele, i-ar mai fi dat alte 5.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează