INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ

Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1 » Campioana României, eliminată din Liga Campionilor. Duel greu în play-off-ul Europa League

Young Boys Berna - CFR Cluj +6   FOTO
Young Boys Berna - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat luni, 09 august 2021 22:45 / Actualizat marti, 10 august 2021 23:25

CFR Cluj a fost eliminată din Liga Campionilor după 1-3 în returul cu Young Boys Berna, din turul 3 preliminar. Campioana României merge în play-off-ul Europa League, acolo unde o așteaptă Steaua Roșie Belgrad.

„Vișiniii” au avut un început ideal de meci la Berna, așa cum s-a întâmplat și cu o săptămână în urmă, la Cluj-Napoca. Campioana României a deschis scorul în minutul 4, prin Billel Omrani, care a șutat plasat din interiorul careului mare al elvețienilor. Au urmat două ocazii mari pentru CFR Cluj, semnate de Susic și Sigurjonsson, iar din minutul 23 s-a rupt totul.

Elvețienii au apăsat pedala de accelerație și au creat o avalanșă de ocazii. În doar două minute, Siebatcheu (minutul 23) și Ngalameu (25) au întors scorul și au băgat-o pe CFR Cluj în corzi. În continuare, trupa lui David Wagner a ratat câteva șanse imense de a înscrie golul 3, fiind impiedicați de imprecizie, de intervenția lui Manea de pe linia porții sau de Arlauskis.

Chiar și așa, a venit golul 3, în minutul 42. Același Siebatcheu a înscris și a încheiat o repriză de coșmar pentru ardeleni.

CFR Cluj, în Europa League

În partea a doua, Șumudică a încercat să-și revigoreze echipa cu două schimbări la pauză (Alibec și Rodriguez în locul lui Sigurjonsson și Fofana), dar mutările nu au dat roade. CFR a reușit să se apropie de poarta adversă în câteva rânduri, dar nu a amenințat-o serios. Șansele ardelenilor au fost parcă epuizate complet în minutul 63, atunci când Adrian Păun a văzut cartonașul roșu pentru două galbene încasate prostește.

CFR Cluj merge în play-off-ul Europa League, unde va da piept cu Steaua Roșie Belgrad, echipă eliminată de Sheriff Tiraspol în turul 3 preliminar al Ligii. Partidele din play-off-ul Europa League sunt programate pe 19, respectiv 26 august. CFR Cluj va juca returul pe teren propriu.

Young Boys Berna - CFR Cluj 3-1

FINAL DE MECI, 3-1. 

  • min. 77: schimbare la CFR Cluj. Intră Valentin Costache, iese Billel Omrani.
  • min. 71: Arlauskis reține un șut de la distanță.
  • min. 63: Adrian Păun primește al doilea cartonaș galben și părăsește terenul. Nervos, mijlocașul CFR-ului a lovit balonul după ce arbitrul fluierase lovitură liberă pentru gazde. 
  • min. 58: CFR Cluj nu primește lovitura liberă indirectă dorită, dar primește una din afara careului, la aproximativ 18 metri de poartă. Deac i-a pasat lui Păun, care a șutat puțin peste poartă. 
  • min. 56: cartonaș galben pentru Adrian Păun, care a protestat, solicitând o lovitură liberă indirectă în careul advers.
  • min. 47: bară Young Boys! Elia lovește bara dreaptă a porții lui Arlauskis cu un șut din afara careului mare. 
  • min. 46: două schimbări la pauză în echipa lui Marius Șumudică. Au ieșit Fofana și Sigurjonsson, au intrat Jonathan Rodriguez și Denis Alibec.

A început repriza a doua.

Pauză la Berna.

  • min. 42: GOL YOUNG BOYS! Siebatcheu reușește „dubla” din câțiva metri, după centrarea la firul ierbii a lui Elia.
  • min. 37: continuă avalanșa de ocazii a gazdelor. Aebischer este blocat de Arlauskis în drumul spre golul 3.
  • min. 34: o nouă ocazie imensă de gol a elvețienilor. Cristi Manea respinge in extremis, de pe linia porții, șutul lui Fassnacht.
  • min. 32: Fassnacht, aproape de 3-1, după o acțiune splendidă a gazdelor. Căpitanul lui Young Boys ratează însă ultima pasă.
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
foto: Guliver/gettyimages
+2 FOTO
  • min. 25: GOL YOUNG BOYS! CFR Cluj, în corzi. Ngamaleu își aduce echipa în avantaj cu un șut superb, din afara careului, care s-a îndreptat spre vinclul porții lui Arlauskis. 
  • min. 23: GOL YOUNG BOYS! Jordan Siebatcheu egalează pentru gazde cu o lovitură de cap din plonjon. Americanul a fost lăsat liber în careul CFR-ului și a fructificat astfel o centrare excelentă.
  • min. 18: Sigurjonsson șutează de la distanță, iar mingea trece puțin pe lângă bara stângă a porții lui Faivre.
  • min. 16: Siebatcheu reia cu capul de lângă Bouhenna, dar mingea trece pe lângă poarta lui Arlauskis. 
  • min. 9: șansă bună de gol pentru CFR! Servit de Ciprian Deac, Susic șutează puternic cu stângul, dar portarul Faivre respinge în corner.
  • min. 4: GOOOOL CFR CLUJ! Billel Omrani aduce campioana României în avantaj cu un șut de la aproximativ 15 metri de poartă, după o recuperare excelentă a lui Ciprian Deac. 

A început meciul!

Young Boys Berna - CFR Cluj, echipe de start:

  • Marius Șumudică a efectuat două modificări față de meciul tur. Sistemul 5-3-2 a fost păstrat, dar au ieșit Jonathan Rodriguez și Denis Alibec. În locul acestora au intrat Fofana și Adrian Păun. 

YOUNG BOYS: Faivre - Hefti, Camara, Zesiger, Garcia - Fassnacht (cpt.), Martins, Aebischer, Ngamaleu - Elia, Siebatcheu
REZERVE: Zbinden, Laidani, Spielmann, Sierro, Kanga, Sulejmani, Jankewitz, Burgy, Mambimbi, Maceiras, Lefort, Rieder
ABSENȚI: Von Ballmoos, Lustenberger, Lauper, Nsame, Monteiro (accidentați)
ANTRENOR: David Wagner

CFR CLUJ: Arlauskis - Susic, Manea, Cestor, Bouhenna, Camora (cpt.) - Fofana, Sigurjonsson, Deac - Omrani, Păun
REZERVE: Bălgrădean, Hindrich, Rodriguez, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici, Costache, Tahiri, Debeljuh, Hoban, Alibec, Itu
ABSENȚI: Burcă (accidentat), Chipciu (neinclus pe listă)
ANTRENOR: Marius Șumudică

Stadion: Wankdorf - Berna
Arbitru: Cüneyt Çakır (Turcia)

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Rapid trebuie să plătească 100.000 de € pentru a-l transfera definitiv pe jucătorul care a impresionat în Liga 1

Replica lui Laurențiu Reghecampf, după ce Șumudică a anunțat-o deja pe CFR campioană

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (511)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  11 August 2021, 09:45
Postat de 73696c76696f pe 11 August 2021, 09:21

Vrei decisiva, adrianne? Wait for it.. wait for it.. BOOM! :))))

DAAA, stim randoome, am mai auzit melodia asta :))) Esti un invingator ma, doar ca rade tot site-ul de tine in hohote seara de seara. Amaratule, mai tii tu minte cand ti-am zis ca o sa-ti vina de Sus pentru ce faci tu aici? Na ca a venit "saptamana groazei pentru fecesebisti", pe urma a venit Karaganda si stai linistit ca mai vine. Si inca ti-au mai ramas de decontat abjectiile pe care le-ai vomitat aici de familii, de sanatate etc, dar nici o grija, sunt sigur ca-ti este pus deoparte Sus si pentru alea. Tic-tac, tic-tac...

1006481462705140
Voinea Gabriel  •  11 August 2021, 09:22

Vor trece prin Europa League că trenul prin gara, în drum spre Conference League, ii spulberă și Steaua Roșie Belgrad. Cum zicea ciobanul, pentru fotbalul romanesc, Conferenta Liga e maxim ce pot spera.

73696c76696f
73696c76696f  •  11 August 2021, 09:21
Postat de anatol_karagandici pe 11 August 2021, 08:03

I-ai dat decisiva amaratului :))) El se credea smecher, credea ca prosteste pe toata lumea etc :)))

Vrei decisiva, adrianne? Wait for it.. wait for it.. BOOM! :))))

Vezi toate comentariile (511)
Comentează