INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - BAYERN

Varianta-surpriză pentru banca tehnică a lui Bayern! Va fi instalat în cazul unui eșec la Londra

Thomas Tuchel // foto: Guliver/gettyimages
Thomas Tuchel // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 15:36 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 15:36

Fostul internațional german Lothar Matthaus susține că n-are timp pentru a asigura „interimatul” la Bayern, dacă Tuchel va fi demis, dar îl propune pe fostul secund al lui Pep Guardiola, Jupp Heynckes și Louis van Gaal.

  • Arsenal și Bayern se întâlnesc marți, de la 22:00, în prima manșă a „sferturilor” Ligii Campionilor. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Prima Sport 2, Orange Sport 3 și Digi Sport 2

Meciul cu Arsenal, din prima manșă a „sferturilor” Ligii Campionilor, se anunță crucial pentru Thomas Tuchel. Un eșec marți, cu Bayern, pe „Emirates”, i-ar putea fi fatal tehnicianului german.

Dan Petrescu revine în Superligă! Decizia a fost luată și poate sta pe bancă etapa următoare
REVENIRE
Dan Petrescu revine în Superligă! Decizia a fost luată și poate sta pe bancă etapa următoare

Chiar dacă s-a înțeles cu clubul să rămână până la vară, iar directorul sportiv Max Eberl insistă că el va conduce echipa și sâmbătă, în campionat, contra lui FC Koln, presa și specialiștii lasă anticipează că va fi înlocuit în cazul unui nou eșec.

Lothar Matthaus: „Echipa are nevoie de un nou impuls”

Clar este că, după înfrângerile suferite în derby-ul cu Borussia Dortmund (0-2) și la Heidenheim (2-3), presiunea a crescut enorm. Iar fostul internațional Lothar Matthaus susține că antrenorul nu mai are niciun control asupra echipei: „În ultima vreme a făcut declarații ciudate, a lansat critici bizare. Echipa are nevoie de un nou impuls și Tuchel nu i-l mai poate da”.

Propus el însuși ca „interimar”, până la finele sezonului, Matthaus s-a recuzat: „Sunt foarte ocupat, sunt mult timp pe drum. Calendarul meu este plin, sunt fericit cu viața pe care o am pentru că pot decide totul singur”. Dar sugerează un nume-surpriză: Hermann Gerland!

Varianta-surpriză pentru banca tehnică a lui Bayern! Va fi instalat în cazul unui eșec la Londra
Hermann Gerland a lucrat în mai multe rânduri la Bayern, ca antrenor secund

Lothar Matthaus: „Hermann Gerland este un nume important nu doar printre jucători”

„Mi l-aș putea imagina pe Hermann Gerland, este popular peste tot la Bayern. E un nume important nu doar printre jucători. El ar putea reface unitatea echipei.

Jucătorii știu fotbal. Dacă toți unsprezece joacă ce pot ca echipă, atunci Bayern va fi una dintre favoritele la câștigarea Ligii Campionilor”, a comentat fostul căpitan al bavarezilor în cadrul emisiunii „Sky90 – der Fussballdebatte”.

Hermann Gerland este un apropiat al președintelui de onoare Uli Hoeness

Gerland a fost secund la Bayern în mai multe rânduri, inclusiv sub Pep Guardiola, Jupp Heynckes și Louis van Gaal. De asemenea, a pregătit ca antrenor principal echipa secundă a clubului.

„În prezent, el este secund al reprezentativei U21 a Germaniei, dar trece des pe la sediul clubului, prin Sabener Straße, și este, de asemenea, foarte apropiat de președintele de onoare Uli Hoeness. Dacă Hoeness l-ar suna și l-ar întreba, n-ar fi exclus un angajament pe termen scurt la Munchen.”, scrie tabloidul Bild.

VIDEO. Antrenați de Marius Sava, juniorii U13 ai Craiovei au bătut Bayern Munchen!

Laszlo Balint a fost prezentat oficial la clubul din Superligă: „Înțelegerea se întinde până la finalul sezonului 2024/2025”

Randamentul lui Becali: un titlu în 9 ani

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează