INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FCSB - SPORTING 1-5

HILARIE și POZNACHE » Să râdem cu clovnii din apărarea Stelei! Cum arată lista gafelor celor doi fundași + un sondaj în care trebuie să votezi

Articol de GSP - Publicat joi, 24 august 2017 11:29

FCSB a fost eliminată de Sporting, 1-5, iar linia defensivă a făcut în preliminariile Ligii Campionilor unul dintre cele mai slabe meciuri din ultimii ani.

Fundașii Ionuț Larie și Gabi Enache au fost cei mai slabi jucători de la FCSB, ambii primind nota 2. Nimic nou. În acest debut de sezon, cei doi au gafat aproape meci de meci și fiind printre cei mai slabi jucători ai lui Dică. Ambii jucători au avut mai mereu intervenții haotice care nu au dat deloc siguranță apărării.

În plus, fundașul dreapta nu a avut nicio realizare pe fază ofensivă. Cei doi au un singur meci bun în acest sezon, în turul cu Sporting, când toată echipa roș-albastră a făcut un joc reușit.

Cel mai probabil, Enache și Larie vor apărea tot mai rar în defensiva stelistă, urmând să fie înlocuiți de Romario Benzar, respectiv Bogdan Planici.

Gabi Enache (27 de ani):

Meciuri: 8
Goluri: 0
Pase de gol: 0
Media notelor GSP: 5,1
Amenințări la adresa jurnaliștilor: 1
A gafat: - la 3 goluri marcate de Sporting, 1-5
- la un gol marcat Viktoria Plzen, 2-2
- evoluții modeste în fiecare meci, fără să ajute pe fază ofensivă și haotic în apărare

Ionuț larie (30 de ani):

Meciuri: 10
Goluri: 0
Pase de gol: 0
Media notelor GSP: 4,9
A gafat: - la 3 goluri marcate de Sporting, 1-5
- la golul marcat de FC Voluntari, 2-1
- la golul marcat de Poli Iași, 1-1
- la ambele goluri marcate de Viktoria Plzen, 2-2
- evoluție slabă la meciul cu ACS Poli, 1-0
- evoluție slabă la meciul cu Chiajna, 2-1

Becali îi iubește, dar îi scoate din echipă

Gigi Becali i-a lăudat pe Enache și Larie, dar cu toate astea îi va scoate din echipă. "Ați văzut că Enache e indolent? El aleargă, se zbate. Dar atât poate. Oricum nu prea o să mai prindă lotul pentru că acolo e Benzar, fotbalist mare. Eu îi iubesc pe toți care au dus echipa în play-off-ul Champions League. Larie și Enache au jucat și îi iubesc", a spus Becali azi la TV Sport ro.

Marți, după ce a anunțat transferul lui Planici, Becali a lăsat să se înțeleagă că Larie nu va mai face parte din echipa de start: "Eu mizez pe Bălașa și Planici", spunea Becali la TV Digi Sport.Save

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (94)
141102562954591
Alex Trufin  •  25 August 2017, 12:29

LA GOLUL LOR 2 GABI POPESCU A GRESIT NU LARIE. NU AVEA VOIE SA TREACA MINGEA PRIN SPATELE LUI. NU INTELEG CE A CAUTAT SA SE RASUCEASCA . ERA ULTIMUL JUCATOR AL FCSB LA ACEA FAZA.

capca1
capca1  •  25 August 2017, 08:28

Hai să vă propun și eu un sondaj: ce blog așa-zis sportiv este mai slab, cu pseudoziariști mai incompetenți și lipsiți de orice har : "GSP" sau "GSP"?! Nu pot întocmi lista erorilor, este mult prea lungă !

leodede2000
leodede2000  •  25 August 2017, 08:20

Și lângă ăștia doi Ovidiu Popescu are și el loc oricând.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează