INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ROMA - REAL MADRID 0-2

Ia în calcul despărțitea de Real Madrid: "La iarnă, voi discuta serios cu familia și conducerea"

Llorente în duel cu Steven Nzonzi FOTO: Reuters
Llorente în duel cu Steven Nzonzi FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 19:37

Marcos Llorente (23 de ani), fotbalist produs în academia celor de la Real Madrid, ia în calcul despărțirea de gruparea din capitala Spaniei. Llorente a fost titular împotriva Romei în Liga Campionilor, în victoria cu 2-0, luându-i locul suspendatului Casemiro.

"Când va începe perioada de transferuri din iarnă voi discuta serios cu familia și conducerea Realului. Vom decide împreună ce e mai bun pentru mine.

Visul meu este să reușesc la Madrid. Am arătat în partida cu Roma că sunt pregătit ori de câte ori antrenorul are nevoie de mine. Mi-aș dori mai multe zile ca asta, m-ar ajuta să cresc.

A fost o victorie de moral. Un astfel de meci în Liga Campionilor te poate face să treci peste eșecurile din Spania", a declarat Llorente conform Marca.

191de minute a jucat Llorente pentru Real în toate competițiile în acest sezon

12.000.000 €este cota lui Llorente conform transfermarkt.de

Vezi și: 

VIDEO+FOTO ”Fanii vor fi mereu Hall of Fame-ul meu” » Totti a plâns pe Olimpico la celebrarea sa

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează