INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ROMA - REAL MADRID 0-2

VIDEO+FOTO ”Fanii vor fi mereu Hall of Fame-ul meu” » Totti a plâns pe Olimpico la celebrarea sa

Foto: Reuters +2   FOTO
Foto: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 11:19

Legendarul căpitan al Romei, Francesco Totti, a primit, în lacrimi, tricoul special de la Conti și Falcao: ”Ca roman și romanist este un mare privilegiu să-l îmbraci doar pe el în toată cariera. Să rămânem mereu uniți”.

Real Madrid a cucerit Cetatea Eternă și a câștigat grupa prin succesul contra Romei (2-0), însă seara de pe Olimpico i-a aparținut lui Francesco Totti. Au contat mai puțin golurile lui Bale și Lucas Vázquez sau ratarea incredibilă a lui Ünder în ziua în care legendarul căpitan a intrat în " Hall of Fame"-ul clubului.

Bruno Conti și Roberto Falcao, alte două foste mari glorii ale giallorossilor, i-au înmânat tricoul special cu numărul 10, într-o ceremonie emoționantă, după ce Butragueno, Raul și Roberto Carlos îl omagiaseră cu un tricou al lui Real.

A mulțumit Peluzei Sud

"Din nou pe terenul de joc? Nu-i la fel, sunt două covoare diferite. Azi e o zi cu semnificație, prea importantă. Fiind roman și romanist, căpitan, este un mare privilegiu să îmbraci un singur tricou. Greu de descris, în fața unui acestui public, mă copleșesc emoțiile. Cel mai frumos lucru e să rămânem uniți ca întordeauna. Sunteți toți frați și surori pentru mine, vă iubesc din suflet.

Voi sunteți Hall of Fame-ul meu, mereu. Fără voi nu ar fi fost la fel și vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut", a fost mesajul decarului capitolin. Care a salutat plângând Peluza Sud, care i-a dedicat multe bannere, și și-a făcut apoi fotografii cu soția Ilary și cu copiii.

307 goluri în 786 de meciuri are Totti în 25 de sezoane jucate la Roma, cu care a cucerit doar 5 trofee. A dat 9 goluri în 58 de selecții în squadra azzurra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează