INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR Y SFERTURI / FC LIVERPOOL - ARSENAL 4-2 (ÎN TUR 1-1)

Iar scandal. Arsenal protestează

Articol de - Publicat joi, 10 aprilie 2008 00:00

Arsene Wenger e furios, susţinînd că lui Arsenal i s-a refuzat un penalty în tur, iar lui Liverpool i s-a oferit unul în retur.

Liverpool s-a calificat în semifinale, dar managerul lui Arsenal nu poate accepta un lucru. "Arbitrii ne-au dezavantajat în ambele manşe", a declarat Arsene Wenger, care i-a acuzat şi pe olandezul Pieter Vink, şi pe suedezul Peter Frojdfeldt pentru că au judecat fazele controversate de fiecare dată în favoarea adversarilor.
În tur, minutul 66 pe Emirates. Hleb a fost tras, răsucit în careu de Kuyt şi Vink a dictat corner, în loc de 11 metri pentru Arsenal. Era 1-1. A rămas 1-1.

În retur, minutul 85 pe Anfield Road. Babel, uşor atins de Toure şi de Fabregas din spate, s-a prăbuşit artistic. Frojdfeldt n-a clipit: lovitură de pedeapsă. Era 2-2. S-a făcut 3-2, apoi 4-2 pentru Liverpool.

Pentru aceste faze protestează Wenger, care are o logică simplă: "Nouă nu ni s-a dat un penalty sută la sută, lor li s-a dat unul inexistent".

Marţi seară, părintele "tunarilor" a spus: "Am revăzut faza de multe ori. N-a fost nimic la Babel. E dificil să accept. Sînt dezamăgit, a fost o nouă nedreptate. Arbitrii au decis numai împotriva noastră".

"Meritam penaltyul, a fost clar, n-am nici o îndoială. Ce mă surprinde e că faza a fost chiar sub ochii arbitrului. Nu pot accepta"
Arsene Wenger, după meciul tur

"Nu mă va convinge nimeni că a fost penalty pentru Liverpool. Nouă nu ni s-a dat în tur, lor li s-a dat în retur, asta e diferenţa"
Arsene Wenger, după meciul retur

Babel: "M-au ţinut"

Intrat în minutul 78 pe teren, Babel a accelerat jocul "cormoranilor". La 2-2, olandezul a pătruns vijelios în careul lui Arsenal, cu Toure şi Fabregas în spatele lui. Atins, Babel a forţat şi a obţinut un 11 metri decisiv. Atacantul de culoare nu se simte vinovat: "Am încercat să mă infiltrez printre ei, dar m-au ţinut puţin. Atunci am căzut. Meritam penaltyul".

Toure: "Am vrut să-l evit pe Babel"
După meci, Kolo Toure era nervos. "Arbitrul a considerat că eu am faultat, însă eu am vrut să-l evit pe Babel", a declarat ivorianul, precizînd: "Cred că Fabregas l-a prins de mînă, dar oricum a făcut-o în afara careului". Căpitanul "tunarilor", Gallas, a tras concluzia: "Arbitrul s-a păcălit! Nici vorbă de penalty la Babel. Încă o dată a greşit împotriva noastră".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  10 Aprilie 2008, 13:51

Si un fost manager al lui Liverpool categoriseste arbitrajul ca fiind slab - "Gerard Houllier feels that Arsenal's UEFA Champions League dreams were crushed by poor refereeing decisions"

 •  10 Aprilie 2008, 11:20

arsenal va invitam in liga 1 ! ......................................................... D U A L - S I M - suporta orice retea, ambele sim-uri sunt active in acelasi timp Dual bluetooth - ambele sim-uri pot fi folosite prin acelasi bluetooth Dual Camera – 2.0 MPX (spate) si 1.3 MPX (fata) GPRS class 12, WAP 2.0 Calitate Excelenta , Semnal Perfect, Business Class. .............................. I L G A S E S T I - P E - M Y G A D G E T - R O ........................................

 •  10 Aprilie 2008, 10:11

Incep spunand ca Arsenal si Liverpool sunt cele mai tari echipe din Anglia (Arsenal are cea mai frumoasa echipa pe cand Liverpool cel mi frumos public)si termin afirmand ca nu a fost penalty nici in tur dar nici in retur. Dar totusi Arsenal se poate simti nedreptatita. Pentru ca nu dai penalty la o asemenea faza dupa un asemenea meci.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează