INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - BARCELONA

INTER - BARCELONA 1-2 // Ansu Fati a strălucit din nou! Puștiul de 17 ani a stabilit un nou record în meciul cu Inter

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 09:05

Barcelona a câștigat duelul cu Inter, 2-1, ultimul din grupele UEFA Champions League, grație golurilor marcate de Carles Perez și Ansu Fati. 

Intrat în minutul 85, Ansu Fati a marcat un minut mai târziu, la prima fază în care a fost implicat. Astfel, atacantul spaniol, născut în Guinea-Bissau, a devenit cel mai tânăr marcator din istoria UEFA Champions League.  

La 17 ani și 40 de zile, Ansu Fati a depășit recordul deținut de Peter Ofori-Quaye, care a marcat pentru Olympiacos la 17 ani și 195 de zile. 

„Este un vis! Mereu spun asta. Totul se întâmplă foarte repede. Am rămas uimit că toată lumea a amuțit. M-am gândit «Ce am făcut?». Sunt foarte fericit pentru victorie și pentru gol.  Voi continua la fel. Voi încerca să profit de fiecare ocazie pentru a ajuta echipa. Dacă nu, voi continua să învăț”, a declarat Ansu Fati la Barca TV. 

După victoria Barcelonei, Inter a ratat șansa de a se califica în optimile Champions League, terminând grupa pe locul 3, după Barcelona și Borussia Dortmund. 

3 goluriîn 12 meciuri are Ansu Fati la Barcelona

Vezi AICI VIDEO cu golul lui Ansu Fati

Citește și: 

Care sunt cele 8 echipe calificate în optimile de finală și cine se duce în Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează