INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - FC PORTO 1-0

FOTO Scena care a trecut neobservată la meciul plin de nervi din UCL » Două vedete de la Inter, conflict în toată regula pe teren: „Ar trebui să taci!”

Conflictul dintre Onana și Dzeko / foto: Twitter +11   FOTO
Conflictul dintre Onana și Dzeko / foto: Twitter

Articol de - Publicat joi, 23 februarie 2023 08:59 / Actualizat joi, 23 februarie 2023 10:17

Scene tensionate în sânul lui Inter Milano, chiar în timpul meciului din „optimile” Champions League contra lui FC Porto, câștigat in-extremis, 1-0, după reușita lui Lukaku. Doi fotbaliști de-ai „nerazzurilor” au fost la un pas de încăierare, fiind nevoie de intervenția coechipierilor pentru a-i calma.

Tensiunea acumulată pe durata partidei a fost greu de gestionat pentru unii dintre jucătorii lui Inter, iar goalkeeper-ul camerunez Andre Onana și Edin Dzeko au fost protagoniștii unor scene mai rar întâlnite. Portarul trimis acasă de selecționer chiar în timpul Mondialului a izbucnit la adresa bosniacului la capătul unei faze, începând, efectiv, să țipe în direcția atacantului de 36 de ani.

Scena care a trecut neobservată la meciul plin de nervi din UCL » Două vedete de la Inter, conflict în toată regula pe teren: „Ar trebui să taci!”
Conflictul dintre Onana și Dzeko / foto: Twitter

„Ar trebui să taci şi să te întorci în poartă”, i-ar fi transmis Dzeko, vizibil deranjat, colegului său.

Săptămâna erorilor grave în Liga Campionilor » Gafele au continuat și la meciurile de miercuri
LEIPZIG - MANCHESTER CITY
Săptămâna erorilor grave în Liga Campionilor » Gafele au continuat și la meciurile de miercuri

Onana, după meci: „Dacă adrenalina ne ajută să câștigăm meciurile, atunci astfel de lucruri sunt binevenite”

Cel care a intervenit pentru a detensiona atmosfera a fost Hakan Calhanoglu, nevoit să-i pună mâna la gură lui Onana pentru a pune capăt ieșirii nervoase a camerunezului.

„Genul acesta de lucruri se întâmplă în timpul fiecărui joc, toată lumea are dreptul să gândească așa cum consideră. Dacă adrenalina care ne înfurie ne ajută să câștigăm meciuri așa cum am făcut-o în seara aceasta, atunci aceste lucruri sunt binevenite”, a comentat Onana la finalul meciului, conform Daily Mail.

FOTO. Imagini spectaculoase surprinse în meciul Inter - FC Porto 1-0

Inter - FC Porto / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Inter - FC Porto / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Inter - FC Porto / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Inter - FC Porto / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Inter - FC Porto / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+7 FOTO

Tensiuni și între jucătorii lui Inter și cei ai lui Porto

Spiritele s-au încins în minutul 40 al confruntării de pe „Meazza”. Cele două tabere s-au încăierat la jumătatea terenului, iar arbitrul a dus mâna la buzunar și a acordat două cartonașe galbene, unul dintre ele lui Otavio, omul care avea să fie eliminat. „Scânteia” care a declanșat conflictul a fost un contact petrecut în careul portughezilor la care Darmian a cerut penalty, însă arbitrul și cei din cabina VAR nu au intervenit.

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

FOTO Inter - FC Porto 1-0. Portughezii au rezistat 86 de minute pe „Meazza”, dar au cedat după ce au rămas în inferioritate

FOTO Săptămâna erorilor grave în Liga Campionilor » Gafele au continuat și la meciurile de miercuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
elefterie
elefterie  •  23 Februarie 2023, 10:55

Scenele astea "neobservate" au tot farmecul lor... De pildă la recentul Fcsb - Universitatea Craiova, la un duel ("disproporțional") în careul oltean, imediat după șutul lui Coman scos din vinclu de portarul Popescu, Edjouma i-a tras o lovitură zdravănă cu cotul în spate lui Câmpanu . Rezumatul meciului realizat de Primasport oferă cu mare acuratețe, cu încetinitorul, replica transmisă de Câmpanu (ridicat cu greu, șifonat) francezului: "Edjouma, du-te-n...". Domne, bine că Edjouma se depărtase, altfel la cât de înfuriat era fotbalistul Craiovei, cine știe de ce era în stare...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează