INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  INTER - SLAVIA PRAGA

INTER - SLAVIA PRAGA // VIDEO Italienii avertizează în legătură cu Nicolae Stanciu: „Atenţie! Te-a speriat deja în 2012”

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2019 12:49

Atacantul român Nicolae Stanciu (26 de ani) e văzut de Gazzetta dello Sport marele pericol al Slaviei. Italienii şi-au amintit de meciul mare făcut de el cu Vasluiul pe San Siro (scor 2-2 cu Inter Milano), unde a marcat din penalty în play-off-ul Europa League. 

  • Inter - Slavia Praga se joacă în grupele Ligii Campionilor, astăzi, de la ora 19:55.

Interul lui Conte debutează diseară în grupele Ligii cu Slavia şi presa italiană avertizează asupra pericolului Stanciu. 

"Atenţie! Starul român al cehilor te-a speriat deja în 2012 în play-off-ul pentru Europa League. Aerul european îi face bine, în 52 de meciuri în Ligă şi EL marcând 12 goluri şi oferind 5 assisturi. Botezul cu gol a venit chiar pe San Siro, pe 30 august 2012, când i-a făcut să sufere groaznic pe nerazzurri pentru calificare. 

Stanciu a înnebunit defensiva lui Stramaccioni în prima jumătate de oră, deschizând scorul dintr-un penalty pentru Vaslui. Antrenorul a fost atât de impresionat de talentul românului că l-a adus la Sparta, transferându-l de la Anderlecht pentru 4 milioane de euro", l-a lăudat La Gazzetta dello Sport pe mijlocaşul de 26 de ani.

Specialist la loviturile libere

Nicolae este comparat de cotidianul roz cu Hagi: "Aminteşte puţin de Gică, înscriindu-se în marea tradiţie a trequartistilor români, mai ales că e apropiat şi ca înălţime, 1,69. Este foarte rapid în a se insinua în spaţiile apărării adverse şi şutează neaşteptat, anticipând fundaşul ca la fotbalul în cinci. Specialitatea lui, loviturile libere, fie directe, pe care le execută cu dreptul căutând bara a doua cu efect, fie că centrează de pe aripă în mijlocul careului cu o traiectorie înşelătoare". 

VEZI ȘI:

NAPOLI - LIVERPOOL // Jurgen Klopp, în fața unui scenariu apocaliptic: „Dacă înnebunești și iei droguri, eu nu te mai pot ajuta”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
emil1986
emil1986  •  17 Septembrie 2019, 19:49

@alenb Bai frustratule, da' cine a dat asistul la golul de la Cluj? Ma, numai prostii spui. Stanciu a fost titular si la Vaslui, si la Steaua, si la Andrelecht, si la Sparta, si acum la Slavia, fraierici.

alenb
alenb  •  17 Septembrie 2019, 19:05
Postat de emil1986 pe 17 Septembrie 2019, 16:09

Dar faptul ca are 12 goluri in cupele europene inseamna ceva, ignorantule?

12 goluri in 52 de jocuri pentru un "decar"( sau tentativa de "decar", ce-o fi..) nu e nici bine, nici rau. Pai mari assisturi nu da, viteza jalnica, dribling mai degraba niste tentatice, joc defensiv ioc, efort de recupare ioc, atata are si el- sutul, mai trage un penalty, ii mai intra o lovitura libera, in rest jalnic "star warsu" asta..

emil1986
emil1986  •  17 Septembrie 2019, 16:09
Postat de alenb pe 17 Septembrie 2019, 14:15

Daca a ajuns stanciu "star", inseamna ca si presa a ajuns maculatura. Faptul a tranformat un penalty contra lui Inter acu nu stiu cati ani nu inseamna mare lucru.

Dar faptul ca are 12 goluri in cupele europene inseamna ceva, ignorantule?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează