INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  GERMANIA

Investiții uriașe pentru Liga Campionilor » Un star al lui Bayern și-a cumpărat un dispozitiv medical revoluționar

Arturo Vidal // FOTO: REUTERS
Arturo Vidal // FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat joi, 15 februarie 2018 11:42

Arturo Vidal, chilianul celor de la Bayern Munchen, și-a cumpărat dispozitiv medical pentru acasă, ca să se recupereze mai repede după accidentări și să nu rateze un posibil triumf cu Bayern în Ligă. Ar fi primul din carieră. 

Arturo Vidal, 30 de ani, mai are o singură dorință pe final de carieră. Să câștige și el, măcar o dată, Liga Campionilor. Cu Juventus nu i-a ieșit, 1-3 în finala cu Barcelona, din 2015, dar mai trage speranțe că va reuși cu Bayern.

Și ca să-și vadă visul împlinit, internaționalul chilian se antrenează ca un nebun. Selecționerul Jaime Vera (54 ani) l-a vizitat la Munchen și a rămas mască când i-a văzut locuința.

Casa ca o sală de forță

"Arturo și-a transformat casa într-o veritabilă sală de forță. Are piscină, aparate de fitness și a angajat un fizioterapeut care-i stă la dispoziție 24 de ore din 24", a dezvăluit Vera, impresionat de disponibilitatea la efort a mijlocașului poreclit de coechiperi "Războinicul".

Dar piesa de rezistență, achiziționată recent, este o cameră hiperbară!

Mai mult oxigen în sânge

Respectivul dispozitiv medical este proiectat special pentru furnizarea de oxigen la o presiune mai mare decât presiunea atmosferică normală. Lucru care măreste cantitatea de oxigen din sânge și accelerează procesul de recuperare după accidentări. Altfel spus, Vidal nu lasă absolut nimic la voia întâmplării.

1.500 de leicostă în România un pachet de 10 ședințe de tratament în cameră hiperbară 

34.000 de lei
costă o capsulă hiperbară. Adică 7.300 de euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
joschilotii
joschilotii  •  15 Februarie 2018, 18:36

Tu te-ai imbatat cu apa rece baiete, aseara a fost primul meci de-al madridului care l-ai vazut sezonul asta? =))

gazistu
gazistu  •  15 Februarie 2018, 13:56

Sa-si cumpere o replica a trofeului CL, daca asa de mult isi doreste! de castigat, il castiga tot Realul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează