INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LINCOLN - CFR CLUJ 1-2

Sabău, surprins de evoluțiile CFR-ului după venirea lui Șumudică: „Nu e el. Eu nu îl recunosc!”

CFR Cluj a învins-o pe Lincoln Red Imps, scor 2-1, în prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Returul e pe 28 iulie, în Gruia. Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani) crede că Marius Șumudică încă nu s-a adapta la noua echipă. +4   FOTO
CFR Cluj a învins-o pe Lincoln Red Imps, scor 2-1, în prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Returul e pe 28 iulie, în Gruia. Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani) crede că Marius Șumudică încă nu s-a adapta la noua echipă.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2021 21:43 / Actualizat marti, 20 iulie 2021 22:14

CFR Cluj a învins-o pe Lincoln Red Imps, scor 2-1, în prima manșă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor. Returul e pe 28 iulie, în Gruia. Ioan Ovidiu Sabău (53 de ani) crede că Marius Șumudică încă nu s-a adaptat la noua echipă.

  • Totul despre Lincoln - CFR Cluj  
  • Dacă trece de turul 2, CFR Cluj o va înfrunta mai departe pe Slovan Bratislava sau Young Boys. Meciurile din turul 3 preliminar vor avea loc pe 3/4 august, respectiv 10 august.

CFR Cluj a pierdut din siguranța defensivă în acest start de sezon. „Feroviarii” au arătat mari slăbiciuni astăzi, în deplasarea din Gibraltar, iar fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău spune că marius Șumudică încă nu se simte în largul său în noua ipostază.

Ioan Ovidiu Sabău, după Lincoln - CFR Cluj: „Nu îl recunosc pe Șumi”

„Nu e el. Eu nu îl recunosc pe Șumi. Încă mai are nevoie de timp să cunoscă jucătorii, iar ei să îl cunoască pe el. Eu cred că încă e o perioadă de cunoaștere. A început mai greu, dar cred că va remedia aceste probleme. Într-adevăr, sunt și mulți jucători noi, alt stil de a juca. 

Nu știu dacă antrenorii de dinaintea lui jucau cu minge lungă. Erau organizați, echipa avea ritm, avea atitudine. Jucătorii erau receptivi, se înțelegeau foarte bine. Se vedea în joc, și în cazul lui Dan Petrescu, dar și în cazul lui Edi Iordănescu. Acum e rândul lui Șumi”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la Look Sport.

Sabău, surprins de evoluțiile CFR-ului după venirea lui Șumudică: „Nu e el. Eu nu îl recunosc!”
*Statisticile meciului, via sofascore.ro

Statisticile meciului, via sofascore.ro

VIDEO Mario Camora: „Nu există altceva decât Champions League”

Citește și alte știri despre Lincoln - CFR Cluj: 

Lincoln - CFR Cluj se vede la TV! Cine a cumpărat drepturile cu o oră înainte de startul partidei

CFR, nemulțumită de condițiile din Gibraltar: „Nu e de Champions League! O deplasare complicată”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ovidiu1
ovidiu1  •  21 Iulie 2021, 00:17

Sabau, un antrenor bun pentru CFR.

ovidiu1
ovidiu1  •  21 Iulie 2021, 00:06

Camora e rupt de realitate-"Nu exista altceva decat Champions League" Bizar.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează