INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - BORUSSIA DORTMUND 1-3

Istvan Kovacs, apreciat în Gazzetta Dello Sport: „Două penalty-uri strălucitoare, acordate corect”. Corriere: „Bravo!”

Istvan Kovacs, foto: Imago
Istvan Kovacs, foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 08:57 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 10:30

Arbitrajul lui Istvan Kovacs la Milan - Borussia Dortmund (1-3) a fost apreciat cu 6,5 în Gazzetta dello Sport și în Corriere dello Sport. Prestigioasele cotidiene italiene nu i-au imputat decât un „galben” neacordat și faptul că a fost ajutat de Goal Line Technology la reușita lui Adeyemi.

Istan Kovacs a avut un meci destul de complicat pe „San Siro”, marți seară, dar pe care l-a dus cu bine la sfârșit. Dovadă și aprecierile din presa italiană, în ciuda eșecului suferit de AC Milan în fața Borussiei Dortmund (1-3).

„Două penalty-uri strălucitoare. Kovacs e precis, le acordă corect”, a comentat Gazzetta dello Sport cele două lovituri de la 11 metri dictate de Kovacs în primele zece minute ale partidei. Primul la hențul neamțului Schlotterbeck, al doilea la faultul lui Calabria asupra lui Bynoe-Gittens.

Calificare-surpriză din „grupa morții”: PSG poate fi eliminată din Champions League + City, revenire de senzație! Toate rezultatele și clasamentele
ETAPA 5
Calificare-surpriză din „grupa morții”: PSG poate fi eliminată din Champions League + City, revenire de senzație! Toate rezultatele și clasamentele

Gazzetta dello Sport: „Kovacs a fost dinamic și prezent”

Gazzetta l-a văzut pe „centralul” român „dinamic și prezent”, iar singurele reproșuri aduse sunt că l-a iertat pe milanezul Adli de „galben” pentru o tragere de tricou, la Sabitzer, și că a așteptat decizia Goal Line Technology ca să acorde golul lui Adeyemi, pentru 3-1.

Nota: 6,5. Calificativ pe care l-au primit și asistenții săi, Ovidiu Artene și Vasile Marinescu.

Corriere dello Sport: „Bravo, Kovacs! N-a condus rău o partidă deloc ușoară”

„Bravo, Kovacs! Ambele au fost penalty! N-a condus rău o partidă deloc deloc ușoară”, a punctat, la rându-i, Corriere dello Sport, care i-a dat, de asemenea, 6,5.

Corriere i-a făcut însă un reproș asistentului Ovidiu Artene, care, la reușita lui Adeyemi, de 3-1, „n-a văzut că mingea respinsă prost de Maignan depășise linia porții și a trebuit așteptat verdictul Goal Line Technology”.

Nemții, în schimb, nu le-au făcut niciun reproș arbitrilor români. Tabloidul Bild și Kicker sportmagazin au considerat, la rându-le, că ambele penalty-uri din debutul meciului au fost acordate corect.

Citește și:

Leo Messi, exclus de americani » Decizia luată de MLS

Reacție nervoasă a unei legende după penalty-ul primit de PSG: „Ce c***t!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
Claudiu2022
Claudiu2022  •  29 Noiembrie 2023, 14:39

Nesimțirea e mare, acolo arbitrează impecabil iar în Liga 1 face praf meciurile mai ales cele care favorizează CFRul!

rocky3
rocky3  •  29 Noiembrie 2023, 12:27

Mult mai ușor de arbitrat în CL decât în Liga 1!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează