INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SEVILLA - LILLE

Istvan Kovacs, greșeală mare de arbitraj în Liga Campionilor: „Teribilul român nu a acordat un penalty bizar de clar”

Istvan Kovacs
Foto: Imago
Istvan Kovacs Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 23:37 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 23:54

Istvan Kovacs (37 de ani) a fost protagonistul multor critici în timpul meciului de Liga Campionilor între Sevilla și Lille.

La scorul de 1-0 pentru spanioli, Kovacs a refuzat să dicteze un penalty evident pentru Lille, moment ce a declanșat furia fanilor francezi pe rețelele de socializare.

Liga Campionilor, runda #4 a grupelor » Știm primele două echipe calificate în „optimi”! Ronaldo și Lewandowski, reprezentații de gală
GRUPE, RUNDA #4
Liga Campionilor, runda #4 a grupelor » Știm primele două echipe calificate în „optimi”! Ronaldo și Lewandowski, reprezentații de gală

În minutul 17 al meciului, Jonathan David a fost blocat în careu de Thomas Delaney print-o intrare imprudentă prin alunecare. Kovacs nu a dictat penalty și a refuzat să verifice la VAR, astfel că numeroase reacții negative la adresa arbitrului român au apărut pe rețelele de socializare.

Foto cu momentul controversat:

„Când arbitrajul din Liga Campionilor e la un nivel scăzut, este cu adevărat descurajant să privești fotbalul. Îngrozitorul român Istvan Kovacs nu a reușit să dea un penalty bizar de clar pentru Lille”, a fost reacția unui suporter.

„Cum este posibil ca Lille să nu primească penalty cu această ocazie, este imposibil să nu vezi că există o greșeală”, a scris alt fan pe twitter.

Până la urmă, Lille a reușit să întoarcă scorul și să câștige cu 2-1, lăsând-o pe formația iberică pe ultimul loc al grupei.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Ovidiu Hațegan, implicat în două faze ciudate în Dinamo Kiev - Barcelona! Ce i-a reproșat Busquets

Galatasaray își freacă mâinile de bucurie » Ce anunță presa din Turcia despre Moruțan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
matei14
matei14  •  03 Noiembrie 2021, 12:23

Nici pana acum nu ati inteles cum functioneaza VAR? Daca i se solicita de la arbitrul VAR se duce la margine sa verifice, nu asa cum vrea, cand vrea el. Deci sintaxa "a refuzat să verifice la VAR" trebuie sa dispara imediat. Inlocuiti-o daca vreti cu "nu i s-a comunicat sa se duca sa verifice la VAR".

gepeto
gepeto  •  03 Noiembrie 2021, 12:17

Poate inteleg si cei de la LPD acum de ce nu se mai utia lumea la Liga 1

elgabri
elgabri  •  03 Noiembrie 2021, 11:58

Pai francejii astia nu stiu ce el e de fapt ungur !? Si nu unul oarecare ce unul foarte foarte arogant.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează