INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MILAN - NAPOLI 1-0

3 momente încinse cu Istvan Kovacs în centrul atenției, la AC Milan - Napoli » Feșnic i-a sărit în ajutor + ce au acuzat oaspeții

Istvan Kovacs (38 de ani) a condus fără probleme duelul dintre AC Milan și Napoli, prima manșă a sfertului de finală din Liga Campionilor. Arbitrul din Carei a fost în centrul atenției în două rânduri.  / FOTO: GettyImages
Istvan Kovacs (38 de ani) a condus fără probleme duelul dintre AC Milan și Napoli, prima manșă a sfertului de finală din Liga Campionilor. Arbitrul din Carei a fost în centrul atenției în două rânduri. / FOTO: GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 23:55 / Actualizat joi, 13 aprilie 2023 00:10

Istvan Kovacs (38 de ani) a condus duelul dintre AC Milan și Napoli, scor 1-0, prima manșă a sfertului de finală din Liga Campionilor. Arbitrul din Carei a fost în centrul atenției în trei rânduri.  

AC Milan - Napoli, duelul italian din „sferturile” Ligii, a avut un start tensionat, cu multe intrări tari și cu un ritm alert. Istvan Kovacs a controlat bine ostilitățile și a avut un singur moment tensionat în prima repriză. 

Imagini fabuloase cu Mihai Stoica dezvăluite în direct, la aniversarea a 58 de ani: „Frate, incredibil! Ați fost la mine în cameră?”
ANIVERSARE
Imagini fabuloase cu Mihai Stoica dezvăluite în direct, la aniversarea a 58 de ani: „Frate, incredibil! Ați fost la mine în cameră?”

În minutul 44, „centralul” român i-a arătat cartonașul galben lui Stefano Pioli, antrenorul gazdelor, din cauza protestelor vehemente. Cei doi au discutat timp de câteva secunde, apoi lucrurile s-au calmat. 

3 momente încinse cu Istvan Kovacs în centrul atenției, la AC Milan - Napoli » Feșnic i-a sărit în ajutor + ce au acuzat oaspeții
FOTO: Captură TV @Orange Sport 1

Istvan Kovacs, probleme cu tehnologia la AC Milan - Napoli 

Imediat după fluierul de start al părții secunde, Kovacs a avut probleme cu dispozitivul de comunicare montat pe braț. 

Meciul a fost întrerupt mai bine de un minut, până situația a fost remediată. Horațiu Feșnic, arbitrul de rezervă, a dat și el o mână de ajutor.

În minutul 74, Kovacs i-a arătat al doilea cartonaș galben lui Zambo Anguissa. Camerunezul și-a lovit evident adversarul în stomac. Napoli a protestat însă, considerând că „centralul” ar fi trebuit să sancționeze o intrare precedentă asupra lui Kvaratskhelia. Dacă fluiera fault acolo, nu s-ar fi ajuns la intervenția lui Anguissa.

Pentru disputa de pe San Siro, „centralul” din Carei a fost ajutat la cele două tușe de Vasile Marinescu și de Florin Artene.

VIDEO. Adrian Mititelu, poveste cu Istvan Kovacs din vremea Cooperativei: „Am avut mici chestii cu el, toți îmi sugerau să fac ceva”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Benzema, killerul echipelor din Premier League! » Cifre fabuloase: doar Messi îl depășește

EXCLUSIV Mircea Lucescu, despre secretul reușitei în carieră: „Când câștigi și ai succes, nu mai poți să trăiești fără el, că te îmbolnăvești”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sultsnu
sultsnu  •  13 Aprilie 2023, 00:15

Felicitări Istvan Kovacs!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează