INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - CHELSEA 3-1

Jose Mourinho şi-a făcut praf jucătorii după eşecul de la Paris: ”Ridicoli! Neputincioşi!”

Pastore înscrie golul trei al Parisului, după un slalom printre Azpilicueta, Lampard și Terry
Pastore înscrie golul trei al Parisului, după un slalom printre Azpilicueta, Lampard și Terry

Articol de - Publicat vineri, 04 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 aprilie 2014 00:15

Managerul albaştrilor a afirmat că ar putea cîştiga trofeul, dar cu atacanţii francezilor: ”Eu n-am unii adevăraţi”.

Dacă duelul de la Paris s-ar fi tranşat la conferinţa de presă, Jose Mourinho ar fi cîştigat detaşat duelul cu Laurent Blanc. Pe teren însă, Chelsea a pierdut prima manşă a "sfertului" cu PSG, 1-3, iar tehnicianul portughez şi-a vărsat nervii pe jucători.

Apărarea a fost prima pusă la zid, în special pentru modul în care s-a primit golul trei (90+3). Acel slalom al lui Pastore aproape paralel cu linia de fund, încheiat cu şut la colţul scurt. "A fost ridicol. Acest al treilea gol e o glumă. Nu un gol, o glumă!", s-a revoltat managerul lui Chelsea.

Întrebat dacă ar cîştiga trofeul cu atacanţii lui PSG, Ibrahimovici, Cavani şi Lavezzi, Mou atît a aşteptat: "Sigur. Pentru ai mei e dificil şi să transforme jumătăţi de ocazii în ocazii. Fotbalul înseamnă în primul rînd goluri, dar asta e o treabă pentru atacanţi. Atacanţi adevăraţi, pe care eu nu-i am".

7 şuturi au expediat jucătorii lui Chelsea spre poarta adversă în 90 de minute. Parizienii au avut 12

"Nu sîntem o echipă plină de talente care să înscrie goluri, mai ales la acest nivel al competiţiei" (Jose Mourinho, manager Chelsea)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
andrei_30
andrei_30  •  08 Aprilie 2014, 20:13

Normal ca atacantii de la Chelsea sunt o gluma dupa ce lucrezi cu alde C. Ronaldo

cineestecampioana
cineestecampioana  •  05 Aprilie 2014, 00:13

Patetic de cele mai multe ori si murinio ...

stiintza4ever
stiintza4ever  •  04 Aprilie 2014, 17:02
Postat de blaustein pe 04 Aprilie 2014, 11:14

E urat ce face Mourinho. Practic ii jigneste pe Torres, Eto'o jucatori cu atatea realizari si trofee in spate. Si apararea multa laudata este terfelita, desi acel ultim gol intradevar a fost o gluma. Poi el a cladit echipa asta la modul acesta, cu jucatori la care predomina calitatile fizice si acum se plange ca nu are talente. Eu l-am indepartat pe Mata de exemplu? Willian asta nu-mi place deloc, nu gandeste deloc jocul. De ce nu l-a adus Chelsea pe Cavani?

Nu jigneste pe nimeni, oricum Mou n-a spus-o pe tonul asta. Dar are dreptate, nu are cu cine si nu e vina lui. A venit cand lotul era aproape gata, nu poti lua jucatori de clasa pe ultima suta de metri, iti trebuie cel putin 1 an ca sa ai strategie, cateva tinte de urmarit in cazul in care altele pica pe parcurs. Lui Torres i-a dat nenumarate sanse, pe Eto l-a adus pt ca a putut dar rezerva nu titular. Ba e de nerecunoscut. Pe Lukaku probabil trebuia sa-l recheme in iarna dar a sperat ca-si revin Torres si Ba, n-a pus presiune, a procedat corect. Terry si Lampard s-au curatat definiv. In mod normal ar fi nevoie de 1 an de reconstructie + 1 an de atac la titlu dar Mou e special :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează