INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - TRENCIN 4-3 LA GENERAL

Jucătorii lui Trencin sînt mîndri de victoria de la București: "Erau speriați! Am dat cu ei de pămînt"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 iulie 2015 12:29

Steaua s-a calificat greu în turul 3 preliminar al UEFA Champions League, scor 4-3 la general cu Trencin.

Igor Semrinec și Matthew Bero sînt triști că nu au reușit să se califice mai departe, însă sînt bucuroși de faptul că au plecat cu o victorie de la București.

“În ciuda victoriei, sîntem triști. Am dat Stelei trei goluri și totuși nu ne-am calificat. Abia acum s-a văzut cît de important a fost primul meci. În prima repriză am fost mult mai buni, iar adversarii erau speriați, nu știau ce li se întîmplă.

În a doua repriză au avut cîteva ocazii, noi le-am gestionat prost și am primit două goluri.”, a declarat după partida de pe Arena Națională Igor Semrinec, portarul lui Trencin conform Digi.

“Sînt supărat, un jucător bun trebuie să rezolve astfel de momente. Dar orașul nostru, Slovacia, pot fi mândri de ceea ce am arătat aici. Împotriva unui gigant precum Steaua am reușit să cîștigăm cu 3-2.

Ne întoarcem acasă cu capul sus, dar cu părerea de rău că nu mergem mai departe. Sîntem dezamăgiți, dar am făcut tot ce se putea face. Prima repriză a fost excelentă, am dat cu adversarii noștri de pămînt”, a zis Matthew Bero, autorul golului de 2-0.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
bianconerri
bianconerri  •  23 Iulie 2015, 18:44
Postat de jim_raynor pe 23 Iulie 2015, 13:11

"Prima repriză a fost excelentă, am dat cu adversarii noștri de pămînt”, a zis Matthew Bero, autorul golului de 2-0." aiurea! trebuie sa apara vidanj oom fcsbuistul sa va explice ca de fapt v-ati facut de ras aseara! :))))))))

L-ai starnit... Deja are 300000 de megaocteti de explicatii si demonstratii...

bianconerri
bianconerri  •  23 Iulie 2015, 18:29

,,PÎMÎNT,,???!!! Asa a spus slovacul sau asa ati tradus voi???

ogica30
ogica30  •  23 Iulie 2015, 17:06

au facut si astia un fault cum a facut barbaioanu...;

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close