INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2

TOTTENHAM - LIVERPOOL 0-2 // Ce i-au transmis Pep Guardiola și Jose Mourinho lui Jurgen Klopp » Glume cu antrenorul lui City: „A vrut să ia Liga și a venit la noi” :)

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 10:21

Jurgen Klopp a primit laude de la toți rivalii tradiționali pe care i-a avut în Premier League. Pep Guardiola, antrenorul de la Manchester City, l-a sunat pe tehnicianul lui Liverpool, care a primit elogii și din partea lui Jose Mourinho, analist la beIN Sport. 

„Acum câteva secunde am vorbit cu Pep Guardiola la telefon. Ne-am promis unul altuia că sezonul următor vom lupta cu disperare pentru toate trofeele, cum a fost și anul acesta.

Fizioterapeutul nostru, Lee Nobes, a lucrat la City la începutul sezonului, dar apoi și-a dorit să câștige Liga și a venit la noi. E o glumă :)”, a zis Klopp râzând.

LAUDE ȘI DE LA JOSE MOURINHO

„The Special One” se bucură pentru succesul lui Klopp, despre care e de părere că era foarte greu să piardă încă o dată finala. 

„E un manager care a ajuns în 3 finale ale Ligii Campionilor. Era greu să piardă din nou, chiar foarte, foarte greu. Până la urmă, e o zi fenomenală a vieții sale, a carierei sale”, a zis Jose Mourinho.

Fostul antrenor de la Chelsea și Manchester United a avut numai cuvinte de laudă la adresa fanilor „cormoranilor”.

Liverpool merită complimentată. Trebuie să spun asta, și cred că Arsene Wenger (n.r. prezent și el în studio) este de acord cu mine. Anfield a avut un rol important în această calificare în finală. Aseară nu s-a jucat pe Anfield, dar au adus un pic din Anfield și la Madrid. Acest stadion e un loc special pentru a juca fotbal”, a mai spus portughezul.

VEZI ȘI:

VIDEO Jurgen Klopp, SHOW la interviu după finala Ligii » A cântat în direct: „Let's talk about six”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează